Buna ziua ! Ma numesc Bararu Eduard si as avea o intrebare. Acum aprox. un an de zile la bunica mea la tzara a aparut un porumbel in ograda pe care bunica l-a luat l-a ingrijit dupa care l-am primit eu cadou deoarece stia ca imi plac foarte mult porumbeii.

Eu i-am facut o cusca destul de mare din osb si dupa vre-o 10 luni m-am gandit ca ii trebuie o pereche…M-am interesat pe internet ce rasa e, iar din cate poze am vazut banuiesc ca e rasa King !

A doua zi m-am dus la targ, i-am cumparat o porumbitza din aceeasi rasa si nu au trecut 2 saptamani caci au facut si oua! Au iesit 2 pui destul de mari si sanatosi spre uimirea mea nu stiam ca ambii parintzi isi hransesc puii.

Dupa 3 saptamani de la aparitzia puilor intr-o dimineatza Masculul l-am gasit mort fara nici un semn, cusca era bine inkisa deci inauntru nu a intrat nimic.Acum sunt foarte suparat deoarece era porumbelul meu preferat si m-ar interesa care ar fi cauza decesului si daca puii ar mai supravietzui fara unul dintre parintzi ?!

Porumbitza este foarte trista nu am mai vazut-o ducandu-se la pui ! Care este media de viatza a unui porumbel, poate era prea bratan ?! Acum trebuie sa cumpar un nou mascul din rasa King ? Va Multzumesc!