As avea o intrebare in legatura cu un pui de porumbel gasit de fratele meu cu cateva zile in urma: are niste umflaturi la ochi si pe cioc si nu stiu ce sa ii fac, ochii nu se deschid din cauza acestor umflaturi si tare mult mi-as dori sa traiasca.

De mancat mananca si bea apa fara nicio problema dar problema majora e ca se umfla din zi in zi mai tare. Are problema asta numai la ochi si cioc, in rest nu are absolut nicio problema. Va atasez 2 poze cu el pentru mai multe detalii.

Multumesc.
Valentin

Topicuri mai vechi pe aceeasi tema:

v1 v2
1. Ma numesc Alexandru! Am o problema cu varsatul de vint. Fac tratamentul cu albastru de metil dar nu pot sa imi explic de ce nu le trece. Mai le fac tratamentul cu cloradamat si antibiotic dar in loc sa se amelioreze se inrautateste. Nu stiu ce sa mai fac cu acesti porumbei, am vreo 20 de bucati de porumbei din care 7 postasi 1 creepy si restul sunt obisnuiti. Nu pot explica de ce doar postele se imbolnavesc. Va rog sa ma ajutati, sa va dati cu parerea in acest fapt caci sunt disperat dar si incepator!!!

2. Trimis de Dan: am o mare problema la puii de porumbei voiajori. MI s-au imbolnavit . le-au aparut pe picioare, nari,la cloaca, niste bube galbene am intrebat la farmacie mi-au dat sa le dau cu albastru de metil si apoi cu niste crema. daca ati mai intalnit asemenea cazuri va rog tr un mesaj tin sa va anunt ca sunt incepator columbofil.