Video interviu cu Buda Adrian – ACP Bucuresti – FNCPR

Prezentarea porumbeilor de top 100 national Harkov National 1020 km – 2015 & Birzai National 1325 km – 2015

https://www.youtube.com/watch?v=hXwXmDo3mG4

Porumbeii de zbor fond & maraton
https://www.youtube.com/watch?v=JgnjXlVvm4E

Porumbeii de matca – fond & maraton
https://www.youtube.com/watch?v=o3S5EEUYlHo

Voliera porumbeilor de concurs & matca – fond & maraton
https://www.youtube.com/watch?v=jnDSnxYK2Rw

24 comentarii la “Video interviu cu Buda Adrian – ACP Bucuresti – FNCPR”

 1. Bravo Adi ,rezultate mai bune pt anu care vine si noroc ca si de asta e nevoie !!!
  Felicitari !

 2. Bravo Adi! Drumul e lung si tare as vrea sa te vad… maestru !

 3. Au apus demult vremurile in care un concurs tinea 10 zile. In ziua de azi porumbeii buni vin de la 1400Km chiar si a doua zi dimineata. In Olanda Jellema si alti la 7 dimineata au porumbeii acasa si distanta este de peste 1300Km!!!!…

 4. ady, asta sa o spui si batranilor din acest sport care detin linii vechi ca , mai noi, sunt primii care incep scandalul la fiecare desigilare de fond si maraton cand sosesc porumbeii cu viteze colosale iar ei nu prin clasamentul cu nici macar 1 porumbel. Ba mai mult incep sa spuna ca nu s-a lansat de la locul respectiv, ca s-a umblat la gps… Bla , bla, bla….

 5. Bravo felicitari , un columbofil perseverent cu rezultate super la cele mai frumoase intreceri , cele de curse lungi…mult succes in continuare !!

 6. bravo adi da lectii la bucuresti iti doreste prietenul tau de la braila paraschiv si suces in continoare.

 7. Felicitari pentru rezultate … la anul vreau sa te vad mai mult implicat la imbarcarile de fond si maraton de la Voluntari !
  Succes !

 8. Crescator cu personalitate,porumbeii pe masura,fi sigur caci cu aceste valori ziua de maine va fi tot a ta….!

 9. Bravo Ady.Ai dat clasa la multi crscatori care se cred mari,mititeii.De data asta leai demonstrat prin fapte reale ca ai porumbei de inalta clasa.Multi au ancredere an tn,Ady si speram sa devii un maestru al acestui sport ocupand posturile pe care unii nu le merita.Cu multa stima si respect.Marius-Craiova,zis spaniolul.

 10. Sincere felicitari Adriane!
  Se vede ca ai material genetic de calitate din achizitiile de top pe care le-ai facut .
  Nu poti sa-mi faci porumbei de valoare din narosu cu unguroaica ;)

  Ovidiu Badea @ 10 = asta-i obligatia voastra, a celor care se ofera sa devina organizator sau ofertant pentru a organiza aceste etape. Sa puneti la dispozitie curent electric, cabluri, imprimante, hartie, custi, apa, trape de imbarcare pentru orice tip, resursa umana [ mana de lucru] , spatiu adecvat, .., etc , toate contra cost. Nu trebuie doar sa incasati bani ci si sa oferiti ceva concret ;)

 11. Pentru Raducu sau cum te-o chema , am zis asta si intr-un topic mai vechi , dar vad ca unii cum este si exemplul tau nu inteleg …
  Se face confuzia intre ” CENTRU DE IMBARCARE ” si ” ORGANIZATOR ”
  Organizatorul incaseaza banii pentru zbor si pune la dispozitie , masina de transport , plateste vama , delegat , sofer , ata , etc .
  Centrul de imbarcare nu primeste nici un ban ca pune la dispozitie lucrurile pe care le-ai enumerat tu mai sus , daca ar fi sa mai se ia bani si pentru ce reclami tu , ar trebui sa creasca pretul per porumbel .
  ATENTIE ! CLUBUL VOLUNTARI NU A PRETINS NICI UN LEU PENTRU CE SA PUS LA DISPZITIE LA IMBARCARI . AI INTELES !
  Imi doresc sa vad la anul ca se implica si alte cluburi sa faca organizare la fond si maraton .
  ” Dupa razboi multi viteji s-arata “

 12. Felicitările mele pentru prietenul meu ADY. Te felicit pentru rezultatele obținute în anul 2015. Mă bucur că ai fost sincer în acest interviu şi ai recunoscut că porumbei mei mai dau satisfacții şi în alte crescătorii. Din sînge apă

  nu se face niciodată. Te felicit cu respect SANYI.

 13. Felicitari Aditza pentru ceea ce ai realizat !

  Ai dat multa rusine marilor maratonisti de iarna din Bucuresti. I-ai redus cu totul la tacere :)))

  Milionarii inca mia cauta porumbei de maraton pe pipa iar maratonistii de carton s-au dus sa faca putina curatenie in matca )))

 14. adita multa bafta in continuare,ai spus tu ca vine si randul tau sa URCI SUS…….CRISTI

 15. felicitari domnu’ BUDA;ati amintit printre altele si de “persistenta” originii d-lui.STANUCA;

 16. cu asta ati facut un mare “remember”in istoria nationala a evolutiei porumbelului voiajor romanesc,ptr.ca dl .STANUCA a marcat o era ,o epoca ,careia multi dintre noi ii datoram recunoastere si respect; va multumesc inca o data pentru aceasta aducere aminte …

 17. Dragul si adevaratul meu prieten , felicitari pentru rezultatele obtinute anul acesta la maraton (Birzai si Harcov) . Datorita dragostei , perseverentei si daruirii , rezultatele nu au interziat sa apara . Bunul meu prienten Adrian este un crescator ambitios , corect si cu multa personalitate care ”cultiva ” porumbeii de fond maraton . Pentru a strange acest material genetic de calitate a colindat intreaga tara, deoarece porumbeii de la aceasta categorie , este cunoscut faptul , necesita o selectie pe o perioada de timp mai indelungata . Dupa parearea mea este mare pacat pentru ca in Bucuresti , din aproximativ 400 de crescatori , nu s-a infiintat un club de fond maraton pentru iubitorii acestei categorii , dar …. poate … in viitor … va fii posibil … ! ? Pentru cei interesati de a comunica cu prietenul meu Adrian Buda va ofer numarul lui de telefon :
  0762.374.800 .Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *