Video interviu cu Raduta Costel – GyoSport-ICCF


900891-2012-Ro-M-Ab
LOC 1 Fond Maturi – Capitala F.C.P.R. 2014

LOC 1 Fond Maturi GyoSport-ICCF 2014
LOC 1 Fond Maturi A.C.P. GyoSport 2014
LOC 1 Fond Maturi Protocol- A.C.P. GyoSport, A.S.C. Voluntari, A.S.C. Dobroesti 2014
LOC 1 As Fond Maturi Protocol – A.C.P. GyoSport, A.S.C. Voluntari, A.S.C. Dobroesti 2014
LOC 4 As Fond Maturi – Capitala F.C.P.R. 2014

Interviul realizat de GyoSport.

22 comentarii la “Video interviu cu Raduta Costel – GyoSport-ICCF”

 1. Strasnic ca de obicei. :) Felicitari pentru loc 1! Se pare ca masculul asta e noua “Jucarie” cum era acea femela.

 2. Felicitari!

  Porumbelul acesta a poftit la femela aproapelui dar a iesit Campion ;)

 3. Frumos, felicitari!

  Pana la urma columbofilia tine si de noroc. Ce se facea nea Raduta daca nu era presedintele de bloc intelegator???

  Sigur atunci locul 1 pe Bucuresti era al altcuiva.

 4. Costel,
  Iti voi urma sfatul si anul viitor voi juca puternic la Fond & Maraton.
  Felicitari pentru rezultatele cu acest porumbel deosebit !
  Sper ca la anul sa respectam traditionalul … YES YES YES !!!

 5. Felicitari pt. porumbel si pt. ingeniozitatea de care ati dat
  dovada. Puteti specifica si din ce linii provine?

 6. Nea Costele, porumbelul este identic cu bunicul lui, “Marmuratu 080”, reprodus in crescatoria lui Paduraru Demis si concurat cu succes de Giulescu Stefan….

 7. Felicitari d-le Raduta , ma bucur ca in acest an ” Trilogia ” asa cum a fost numita gruparea noastra a inceput sa dea rezultate, mai ales la Fond unde Bucurestiul a cam suspinat in ultimi ani.
  La doar 4 puncte de masculul dvs. se situeaza femela d-lui Mihai Marcel cu 18,97 p din aceeasi grupare.
  Concluzia : in acest an zborurile de fond au fost organizate cu simt de raspundere de catre mr. Gyany S. dupa cum se poate observa : https://www.youtube.com/watch?v=QhQXABFlstw iar rezultatele se vad !
  Ma bucur sa aud ca dl. Gyany isi indreapta atentia catre Fond & Maraton, poate ca aici am avut si eu un aport si l-am ambitionat vezi etapa Smila 1 ((: Important de mentionat este faptul ca in acest an s-a pus un pret per. porumbel la vit-demifond si fond , lucru practicat in provincie de ani buni ! Este greu de crezut ca la anul va mai fi asa o pomana ! ( dar asta este solutia pt a nu sufoca fondul un pret la cele trei categorii, tot din acest motiv s-a strans un nr mare de porumbei si la Maraton )
  Acest lucru a facut ca numai gruparea noastra sa stranga la prima etapa de Fond 2650 de porumbei iar anul trecut pe tot Bucurestiul s-au strans 3150 de porumbei.
  Imaginati-va ce ar fi fost ca in acest an la primul Fond cele doua grupari ale Bucurestiului sa fi zburat impreuna dintr-un total de 8700 de porumbei !

 8. Ovidiu Badea – esti un pasionat de fond si marathon dedicate in totalitate acestor categorii.
  Eu n-am mai vazut un om atat de impatimit de aceste categorii , probabil sau mai mult ca sigur si rezultatele tale fenomenale in cascada pentru aceste categorii.
  O iau si eu pe urmele domnului Raduta si spun ca este pentru prima data , dupa multi ani de columbofilie, cand vad ca-i vin unui crescator de la o etapa de fond 3 porumbei odata la milisecunda, asa cum ai avut tu!

  Bravoo Ovidiule!!!!

  P.s.; si nu , nu sunt gyany, doar un admirator de-al tau pentru reusitele tale din Trilogie la Fond.

  Video interviu cu Ovidiu Badea:

  https://www.youtube.com/watch?v=Jw5KHJjBHo8

 9. Il capo di tutti capo in acest sport! Don Costtellino, ai fost tătic , si vei rămâne tătic pentru o buna bucata de vreme de acum înainte la categoria fond, inclusiv pt vecinul dumitale de peste bloc, câștigător doar de etape, nu si de categorii!

 10. Bravo nea Costele! Le-ai aratat inca odata tuturor bucurestenilor columbofili cine ai fost si cine vei fi in continuare !

 11. O biblioteca ambulanta in materie de cunoștințe in acest sport. Bravo nea Costele!

 12. Ti-ai regasit linistea deplina in GyoSport, nea Raduta! Se vede ca te simti bine in Gyo si-ti merge excelent!

 13. Un fenomen acest om, don’ Costelinio! Prietenii stiu de ce! Fara el, GyoSportul ar fi lipsit de animatie si buna dispozitie! Maestria si stiinta lui este de neegalat!

 14. felicitari nea Costele

  ma bucur ca gruparea de fondisti maratonisti creste si ia amploare

  ar fi fost ideal ca fondurile sa se zboare impreuna si sa fie distante peste 65o km poate chiar si peste 7oo.

 15. Frumos rezultat! Denota faptul ca nu ai renuntat la lupta si ai continuat-o pana-n ultimul moment! Asta inseamna sa nu te dai batut!

 16. Ai dreptate Mariusica. Sunt zburator de Fond, inrait, fac parte din Gyo, si nici mie nu-mi plac aceste etape de Fond de pana-n 600, etape cu viteze de peste 1500 – 1700 m/ min , in care esti invins de fiecare data de persoane cu porumbei de demifond , gen freddy, gaby dar, crede-ma, N-as da, n-as plecat din GyoSport pentru nimic din lumea aceasta columbofila. M-am tot perindat prin multe cluburi columbofile din Capitala si doar aici am gasit civilizatia, respectul, curatenie, confortul si strictetea pe care le cautam in acest sport.

 17. Felicitari pentru rezultat !!! Fondul si maratonul sunt deliciul sportului columbofil, ma bucur mult pentru faptul ca avem numerosi columbofili adepti ai acestor categorii si sper ca numarul lor sa creasca de la an la an, la fel si promovarea concursurilor de fond si maraton. Cat pentru KESAS il anunt sa stea linistit ca mi am indeplinit si anul acesta misiunea: loc 1 maraton tineret . loc 2 maraton maturi. loc 1 fond- maraton maturi palmares. Cu respect.

 18. Stai calm domnule M! Nici macar nu era vorba de dvs. dar, acum daca te-ai simtit cu musca pe tine… Te-am cautat si nu te-am gasit la nicio categorie mentionata de tine. Unde trebuie sa mai caut? Pe strada ta, club, asociatie, Capitala, National? In schimb sa sti sa fi mereu gica contra, sa consumi si sa te incaieri la fiecare imbarcare… Tatic ti-a fost, taric o sa-ti fie. Vei sta sub umbra lui toata viata ta…

 19. Domnule Kesas rezultatele mele sunt acolo unde trebuie si cu siguranta le gasiti in situatia finala a Gyo Sport insa rautatea si invidia nu este o stare ce caracterizeaza un “columbofil bun ca tine” cat despre relatiile dintre doi oameni ce au fost prieteni apropiati si ce si poarta respect si acum nu esti in masura sa vorbesti, eu am felicitat performanta nu am privit cu rautate asa cum tu si multi alti colegi o fac atunci cand cineva ce nu ti place castiga…..dar fiecare cat poate….Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *