Violenta conjugala

Am asistat la o scena de violenta in cuplu! Masculul isi alerga femela cu un bat strigand “treci fa acas’ ca-ti rup picioarele”.

16 comentarii la “Violenta conjugala”

 1. Dati mancare, apa si grit la boxa cand sunt in goana? Unele cupluri nu apuca sa manance mai nimic, se alearga fara pauza ca bezmeticii.

 2. Da,nu o spun eu, ci si campioni procedeaza astfel.Ii destul de important sa dai deoarece alearga prea mult:)) si nu apuca sa manance si slabesc,mai ales femelele.Apa nu ii asa de importanta sa le pui in boxe,dar gritul si cate un pumn de mancare,face minuni:)))Multa bafta,in noul sezon ca suntem pe ultima suta de metri si incepe nebunia:)))

 3. Cred asta.i si esentialul goanei nebune la cuib care nu dureaza mai mult de 3 zile. Femelele slabesc consistent pentru a avea un ouat usor.
  Am vazut femele grase care s.au chinuit si o zi intreaga sa oua iar dupa aceea au avut cadere de calciu.
  Oricum, dupa aceasta goana teribila la cuib, femelele revin la greutatea optima in mai putin de 48 de ore daca au tot ce.trebuie, urmand o perioada de 16 zile de sedentarism.

 4. Pt. Gica (com 4): daca ii cumpara de la Vaslui, pe femela respectiva ar fi alergat-o nu unul ci 7 si toti cu “betele” pregatite de atac. ;)

 5. @Stefan: imi trimiti pe email la porumbei.ro@gmail.com

  @adi: asa credeam si eu intr-un timp, dar am observat ca goana e intensa numai cand sunt printre multi porumbei. Cand cuplul e in intimitate, de exemplu pe casa sau prin iarba departe de restul, goana inceteaza sau e foarte subtila, masculul stand langa femela tantos in timp ce ea ciuguleste sau ciugulesc amandoi.

  Concluzia mea e ca goana e defapt rezultatul temerii masculului ca femala sa nu ii fie calcata de altul si el sa creasca ca prostul pui care nu au genele lui. Tot din motivul asta cand un cuplu vrea sa se calce in crescatorie sar masculii pe ei sa-i dea jos… atentie, majoritatea celor care sar sunt si ei in goana, dupa ce le oua femela nu prea mai manifesta aceasta gelozie cand vad un cuplu care se calca.

  Chiar azi am vazut cum un mascul in goana a plecat la zbor derutat de cativa porumbei iar femela i-a ramas pe cotet unde erau vreo 4 masculi care cantau. Curvulita s-a pus jos si masculii au trecut la treaba… deci temerile masculilor in goana au temei. :))

 6. Proverbiala fidelitate a porumbeilor este doar proverbiala.

 7. Ai mei mananca grit ceva de ,doamne fereste”. Ca idee de multi ani nu am avut un lot asa de fleoscait de pui.

  Imi place masculul albastru de la secunda patru. De fapt e singurul albastru si 2 guti.

 8. Jerry vezi ca au o problema daca mananca ecxagerat de mult grit.

 9. Am o problema porumbei.ro trimit articole si nu se afiseaza nimic de ce care este problema.

  R: depinde. Nu public orice.

 10. Eu am observat ca unii masculi din dorinta de a-si proteja femela de ceilalti, isi ofera serviciile gay. Isi puncteaza femela doar cand e singur cu ea, cand e roi dupa pereche se schimba treaba. Si el participa la bucuriile altor neveste dupa ce a lui ii pe cuib. Se mai linistesc spre vara-toamna dar numai unii, altii sunt turbati toata viata. Noroc ca unu din turbatii astia e steril :)) dar locurile la party se ocupa repede.

 11. PT Jerry -ai o lipsa de minerale si vitamine la ei o poti completa foarte bine cu calciu furajer lasat la discreti manaca cat au ei nevoie,apoi poti pune intr-o tavita pamant dar vezi sa fie curat scoica pisata si ceva vitamineral .Puii lor au carente de vitamine ?adica daca au inceput sa se imbrace cu pene pe gat langa cioc inca au lipsa de aceste pene?

 12. Ok, multumesc o sa tin cont. Din pacate au de toate, poate problemele sunt doar in capul meu (cel putin asta sper).Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *