Buna Seara
Am o porumbita care s-a nascut in casa mea, si care mi-e foarte draga. Acum are cam 3 ani, a facut si pui… In noiembrie anul trecut a inceput sa stea pufasita, izolata si sa doarma mai tot timpul. I-am facut Spectam, dupa 10 zile era din nou la cuibul ei. Apoi s-a imbolnavit iar. Mai mult, a inceput sa nu se mai tina in piciorul drept, si medicul vet ( dl dr Catalin Tudoran) a simtit la palpare o umflatura la cloaca.

Suspectand o tumoare, mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si ca va muri. Ea totusi N-A MURIT. Ba mai mult, a inceput sa manance foarte bine, chiar si fara tot felul de vitamine, digestive si medicamente…cate i-am tot dat in acest timp. I-am facut analize de sange, chiar si punctie, radiografie, si nu a iesit nimic tumoral; si totusi ceva este, ceva care acum o face sa nu se mai tina nici pe celalalt picior. Am inteles ca, chiar daca m-am bucurat ca nu are o tumoare maligna, ceea ce are oricum o omoara, doar ca mai incet…(au trecut 2 luni de atunci). Am consultat si alti 2 medici, dintre care unul, dl dr Soare de la Fac de medicina vet, a hotarat sa riste si sa incerce sa o opereze…. Intrebarea mea este:
Ce sa fac?
Dr Tudoran, cu destul de multe operatii pe porumbei la activ, mi-a spus foarte foarte clar ca nu va rezista operatiei.
Dr Soare, cu doar cateva operatii la activ , mi-a spus insa ca are sanse de vindecare , si nu mi-a spus asta din interes ( nici nu doreste bani pt operatie).
Al treilea doctor a fost de acord cu dr Soare, ca nu este nimic tumoral sau viral, dar nu a stiut ce sa-mi zica in privinta operatiei.
Va rog, VOI CE-ATI FACE?
IMI DORESC ATAT DE MULT SA TRAIASCA !

Topic solicitat de Alina