www.rohnfried.ro – garantia produselor originale


www.rohnfried.ro – garantia produselor originale
ROHNFRIED, este un brand celebru in intreaga lume iar produsele acestei firme se bucura de un succes enorm. Majoritatea campionilor din toate colturile lumii folosesc cate ceva din produsele Rohnfried. Gama produsa in ultimii ani sub bagheta lui Alfred Berger, foarte cunoscut in Romania, pune foarte mult accentul pe natura dar si pe ultimile descoperiri in domeniul nutritional.

Produse ca si Usnegano, Avidress Plus, Hexenbier, Jungtierpulver, Winput, Oregano Schaffet, RO200, si multe altele, imbina natura cu stiinta, oferind porumbeilor plusul necesar pentru a castiga.

Celebritatea a adus cu sine si interesul unora pentru falsificarea produselor Rohnfried. Pentru aceasta atragem atentia columbofililor despre aceasta actiune desfasurata in special in Plonia, unde firma Rohnfried intreprinde actiuni comune cu Politia Poloneza pentru stoparea acestui flagel.

Cele mai falsificate produse, (desoperite) sunt Nifuramicin, Gambazin, Gambakokzid si Gerwit W. Primul si cel mai important aspect pentru columbofili este acela ca produsele contrafacute nu au efectele dorite si investitia este degeaba.

Pentru a fi siguri ca produsele cumparate sunt originale, aveti la dispozitie site-ul www.rohnfried.ro, precum si distribuitorii firmei Rohnfried Romania.

Pentru detalii vizitati www.rohnfried.ro

Categories Stiri