Zilele Rohnfried si Benzing

zileleRB
Evenimentul va avea loc in perioada: 15 – 16 MARTIE 2014
Locatia evenimentului: COMPLEXUL WOLF – BRAN, jud. BRASOV

Firmele Rohnfried si Benzing va invita din nou sa luați parte la evenimentul anual Zilele Rohnfried & Benzing in Romania. In perioada 15-16 Martie aveti posibilitatea de a achizitiona produse de calitate la preturi promotionale și șansa de a vă imbogăți cunoștințele columbofile prin participarea la seminarii tematice. Ca si noutate veti avea oportunitatea de a vă face analize la porumbei.

Programul principal al celor doua companii:

ROHNFRIED

Sîmbătă 15 Martie începând cu orele 11:00, celebrul biochimist Alfred Berger va prezenta crescătorilor interesați seminarul:

7 PAȘI SPRE SUCCES
În cadrul prezentării veți avea ocazia să aflați lucruri noi despre produsele de ultimă generație, modul lor de folosire, condiționarea și pregătirea porumbeilor. Ultimele noutăți în materie de pregătirea atleților noștri le puteți afla deci direct de la sursă!

Începând cu ora 13.00, veți avea ocazia să vă faceți analize la proprii porumbei! Astfel alături de noi va fi prezent Dr. Detlef Kauffmann, coordinator pe Germania a programului Röhnfried Pigeon Health Service.

BENZING

Duminica 15 Martie incepand cu orele 10:00 prezentare BENZING Live – transmiterea sosirilor in timp real. Benzing lanseaza oficial in Romania dispozitivul BENZING Live si va invita sa participati la prezentarea produsului si testarea facilitatilor impreuna cu reprezentantul Benzing Gantner, Dl. Andreas Bawart. Prezentare Benzing Remote Display – dispozitiv care ofera posibilitatea de a transmite sosirile pe un Display tip Pager la o distanta de pana la 300 metri fata de ceasul Benzing M1.

SEMINARII DE EXCEPȚIE

ANALIZE PENTRU PORUMBEI CU EXPLICAȚII – seminar adresat atât columbofililor cît și medicilor veterinari

Începând cu ora 13.00, veți avea ocazia să vă faceți analize la proprii porumbei! Astfel alături de noi va fi prezent Dr. Detlef Kauffmann, coordinator pe Germania a programului Röhnfried Pigeon Health Service. Pentru a vă face analize la porumbei aveți posibilitățile urmatoare:
– Pentru fiecare echipă de trei porumbei, racoltări din gat și cloacă, și analize bacteriologice si parazitare la un preț de 20 de euro. Așadar analiza la 3 porumbei!

Puteți opta să aduceți dvs. găinaț proaspăt recoltat de la 3 – 4 porumbei din diferite compartimente ale crescătoriei și pentru analiza găinațului a 3 – 4 porumbei parazitologic și bacteriologic se va percepe suma de 10 euro.

În funcție de numărul de solicitări, o parte a analizelor se vor face pe loc, demonstrativ iar o parte vor fi făcute ulterior și rezultatele trimise prin mail.

În cazul depistării de bacterii gram negative la examen, aveți posibilitatea de a solicita teste de anitibio-rezistență și salmonella contra unei sume de 20 de euro. Rezultatul acestor teste se va trimite crescătorului pe mail în 7 zile. Dr. Detlef Kauffmann va ține și un seminar de prezentare și informare asupra problemelor veterinare din lumea columbofilă.

UNIC PANĂ ACUM ÎN ROMÂNIA

Începînd cu ora 15.00 – CURS DE ORGANIZAREA CONCURSURILOR ȘI A LANSĂRILOR PENTRU ASOCIAȚIILE AFILIATE FCPR

FCPR și ROHNFRIED aduc în Romania un specialist autorizat în organizarea de seminarii cu scopul instruirii organizatorilor de concursuri. Acesta va ține un curs unde reprezentanții asociațiilor affiliate la FCPR, dar și orice alt organizator de concursuri va avea posibilitatea să învețe mai mult despre cum trebuie să organizăm, să transportăm și să lansă porumbeii.

Dl Frederik Wolf, specialist al Federației Germane vine acum în România cu scopul de a învăța organizatorii români lucruri noi despre organizarea concursurilor. Se recomandă ca fiecare reprezentant de asociație să aibă asupra sa un laptop pentru a putea experimenta și personal cele ce vor fi prezentate pe ecran. Aceste eveniment este oferit în premieră prin colaborarea dintre FCPR și Rohnfried care vor achita în procente egale costurile necesare. O șansă poate unică de a învăța ce înseamnă lansator profesionist!!!

AȘADAR UN WEEK-END ÎN CARE PUTEȚI ÎMPLETI ACHIZIȚIONAREA DE CEASURI ELECTRONICE, CIPURI SAU PRODUSE PENTRU PORUMBEI LA PREȚURI CU ADEVĂRAT PROMOȚIONALE, CU POSIBILITATEA DE A ÎNVĂȚA LUCRURI NOI ȘI UTILE ATÂT ÎN CRESCĂTORII CÂT ȘI ÎN CADRUL ASOCIAȚIILOR!

VĂ AȘTEPTĂM LA COMPLEXUL WOLF, ÎN BRAN, JUDEȚUL BRAȘOV ÎN 15 – 16 MARTIE 2014!

Detalii :
Benzing – Silviu Tatut – 0747663663
Rohnfried – Fidan Vlad – 0742545735

Categories Stiri