A plecat Petculescu Dumitru

Sambata 20 martie, inima lui nu a mai vrut sa bata. Asa a plecat dintre noi discret,fara sa deranjeze,la fel cum a fost toata viata, PETCULESCU DUMITRU ,sau “” PUIU””,asa cum il stiau apropiatii.

A avut porumbei in curte de cand se stie,tatal lui,colonelul Petculescu,avand si el porumbei.S-a ocupat peste 50 de ani, de mentinerea si imbunatatirea rasei ” Rosu de Targoviste” .El a avut mai mult ciungani si a creat o asa zisa ” marca ” a lui,un standard,care se recunostea foarte usor.

Onest,altruist,cu o pensie mica,nu a renuntat la dragostea lui de o viata,porumbeii,nici cand spre sfarsit,bolnav fiind,nu mai putea ajunge nici la cotet sa-i vada.

A impartit cu darnicie si din toata inima,tuturor celor care i-au cerut,pasari tinere sau batrane,fara vreo pretentie pecuniara.

Odihneste-te in pace PUIULE, prietenul meu drag !

Ing.Doru Dumitrescu

Categories Stiri

41 comentarii la “A plecat Petculescu Dumitru”

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei,pacat ca astfel de oameni ajungem sa-i cunoastem mai bine tocmai atunci cand nu mai sunt.

 2. Dumnezeu sa-l odihneasca:(!!daca adevaratii columbofili nu sunt apreciati cand sunt inca in viatza dupa ce nu mai sunt printre noi prea putin mai conteaza!

 3. DUMNEZEU SA-L IERTE SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI DE ACOLO DE SUS SA VEGHEZE PESTE NOI SI INARIPATELE NOASTRE.

  DUMNEZEU SA-L IERTE

 4. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI SUNT SIGUR K SI-A PASTRAT IN INIMA PORUMBELUL PREFERAT PANA CAND NU A MAI BATUT………

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

 5. pacat …se sting din ce in ce mai multi comulbofili,vad ca pe prima pagina a site-ului sunt 2

 6. DUMNEZEU s al odihneasca si acolo in cer sa aiva grija de porumbei .

 7. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA, ROSII sai il vor insoti in zborul lui spre cer, va ramine cu ei in zbor la licarile dupa care va continua zborul sau spre inaltimi, condoleante familiei

 8. Sincere condoleante familiei si celor apropiati si Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa.Este pacat ca se pierd oamenii care intradevar au pus multa pasiune in acest microb dar si mai pacat este ca cu greu pot fi inlocuiti de tineri.

 9. DUMNEZEU SA-I ADUCA PACEA SUFLETEASCA CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE DUMNEZAU SA-L IERTE

 10. DUMNEZEU sa te aiba in paza si cn te cunoaste si va iubit atunci cnd o sa fie momentul poate iti va aprinde o lumanare si asa o sa ne poti vedea pe noi si soarele ce va batea in ochi atunci cand priveati pasarile zburand!! CONDOLEANTE

 11. CONDOLEANTE FAMILIEI DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE DL. PUIU!!!!!!!!!!!!!!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *