Act constitutiv si statut pentru King Club Romania

Dragi crescatori ai rasei KING

In perspectiva viitoarei expozitii de la Marghita, care a fost anuntata pe acest site saptamana trecuta, am revenit cu posibile modele pentru Actul constitutiv si Statutul King Clubului Romania pe care am dori sa il infiintam.

Aceste modele sunt propuse de dl. avocat Grigore Bogdan si va invitam sa scrieti comentarii cu privire la orice potentiale modificari sau completari pe care le considerati de cuviinta.

Va rugam si cu aceasta ocazie sa participati intr-un numar cat mai mare si cu porumbei cat mai multi la expozitia de la Marghita din perioada 30 ianuarie – 01 februarie 2009.

Dupa toate discutiile pe care le vom avea pe site, la Marghita vom putea sper sa tragem niste concluzii si sa luam deciziile optime in privinta King Clubului.

Va multumim!

Download: Act constitutiv king club
Download: Statut King Club Romania

9 comentarii la “Act constitutiv si statut pentru King Club Romania”

 1. Cred ca infiintarea unui club specializat pe porumbeii king este un lucru extraordinar , eu sunt membru in cluburile maghiar si slovac si stiu ce inseamna asta , este in primul rand o piata specializata de vanzare a acestei rase de porumbei atat de vitregita la noi , in Germania de exemplu la sfarsitul acestei saptamani este expozitia clubului german cu un nr. de 2450 de exponate , cred ca numarul exponatelor spune totul. La noi deocamdata nu a miscat nimeni nici un deget in privinta infiintarii unui club specializat , iar acum acesti oameni care vor sa faca acest lucru trebuie sprijiniti.Sa speram ca la expozitia de la Marghita vor expune cat mai multi iar ceilalti care nu vor dorii sa expuna sa vina cel putin sa viziteze ,sa discute pt. ca doar asa vom putea sa progresam. Eu consider ca rolul unui king club este in primul rand acela de a ridica cat mai mult stacheta in privinta calitatilor genetice ale acestei rase. Acest lucru este esential pt. noi deoarece suntem mult in urma altor tari in privinta calitatii porumbeilor king . Un king club romanesc ne poate ajuta ca in cativa ani sa progresam foarte mult. Sper ca si alti crescatori sa aiba aceleasi idei ca si mine in privinta acestui club.Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc celor care se zbat cel mai mult pt. cest ideal , domnilor GRIGORE BOGDAN , TEO CILAN si POP VIOREL . Respectele mele domnilor.

 2. felicitari KING CLUB ROMANIA

  Personal sunt deacord cu regulamentul noului club si nerabdator sa

  fac parte din el la expo marghita unde sunt convins ca va fi un

  eveniment deosebit in columbofilia romana si sper sa participe

  exemplare de exceptie.

  cu respect CATA SANDU

  http://www.sanducatalin.voiajori.eu

 3. Sa fie intrun ceas bun si sa ajunga clubul sa sarbatoreasca centenarul, sa speram ca vom putea lua si noi parte la el. Pe aceasta cale tin sa felicit persoanele inplicate direct si mentionate mai sus, pentru daruirea trup si suflet pe care o fac pentru aceasta minunata rasa.

 4. Ma bucura foarte mult reactia voastra la infiintarea unui King Club Roman. Am citit statutul propus de Bogdan si mi se pare bun, dar mai trebuie personalizat, iar la articolele de sanctionare, parerea mea ar fi, ca trebuiesc reduse, acesta fiind un statut al unui club in care se inscriu doar cei care sunt pasionati, simpatizanti ai acestei rase King.

  Cu respect, Viorel Pop

 5. Sunt binevenite orice comentarii vis-a-vis de cele doua acte, toate aceste comentarii urmand sa le discutam la Marghita cu actele in fata.

 6. Cred ca cel mai bine este ca fiecare sa-si noteze ideile intr-o agenda, iar toate problemele sa le ridicam in momentul si la locul potrivit.Te salut Teo si felicitarile mele, nu uita ca lumea asta este plina de rautati.Unii (nu dau nume) mai bine si-ar folosi energia in scopuri mai bune.Nu ai ce face cu ei, invidia este peste masura.Inca odata FELICITARI!

 7. Am onoarea sa va salut.Ma numesc Porcs Levente,si sant din orasul CAREI ,de anul acesta am inceput sa cresc porumbei king ,dar nam avut de unde sa ma aprovizionez porumbei.Daca se infinteaza un King club Roman vreau sa fiu si eu membru al clubului.O sa maduc la Marghita si daca se poate anuntati-ma si mie.Multumesc.0745668724

 8. Doresc sa va anut propunerea mea de a se organiza expozitia de tineret a King Clubului Roman la doua saptamani dupa expozitia de tinerat a king clubului Maghiar.Astept parerile dumneavoasra.Ulterior o sa va anut data exata.
  Cu bine Viorel.

 9. As dorii sa ma anscru la acest club as dorii informatii nu sunt an romania

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *