Ajutor intre columbofili

Am primit o solicitare de la Stefan (cu care am avut un articol mai vechi despre porumbeii in balcon).

“Doresc sa iau legatura cu acei crescatori care ar avea de inchiriat un spatiu la curte sau ar fi dispusi sa imi primeasca in crescatorie niste porumbei ( voiajori standard ). Vreau sa ii mut de la bloc unde ii am, undeva la curte si sa pot sa le ofer conditii mai bune fata de cele pe care le au acum.

Multumesc mult de tot si astept un raspuns
Cu stima Enciu Stefan Alexandru – www.voiajoristandard.lx.ro “

Categories Stiri

6 comentarii la “Ajutor intre columbofili”

  1. Din cate inteleg nu mai vreti sa fiti numit “columbofil balconar”.Sincer,va rog frumos un raspuns…au aparut stari de animozitate intre dumneavoastra si vecini sau s-a marit numarul de perechi?Ultima data aveati zece.

  2. As fi interesat si eu de cumpararea sau inchirierea unui loc unde sa-mi tin porumbeii, in Timisoara sau in satele din vecinatate. Contact : mess: incearca2002, telefon 0742107762

  3. As fi de acord,sa ofer spatiu de cazare ptr porumbeii dlui Enciu Stefan,dar am nevoie de mai mule detalii:wyoreal78@yahoo.com,adresa de mail,pe care astept detaliile.

  4. Am vazut filmuletele dlui Enciu si vreau neaparat sa achizitionez macar o pereche din pasarile lui.Sunt superbe.Astept detalii neaparat.

  5. Si eu caut o suprafata mica de teren in buc. sau in apropiere (de inchiriat sau de cumparat), pe care sa-mi construiesc o mica voliera. Daca este cineva care ma poate ajuta : lupul2011@yahoo.com . Multumesc

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *