Atac de soim la lansare, filmat cu drona

O lansare cum nu isi doreste nimeni, dar o filmare de zile mari… atacul soimului pe stol filmat de sus cu drona.

Categories Diverse

13 comentarii la “Atac de soim la lansare, filmat cu drona”

 1. Îi prea plin de el pustiu ,se crede buricul columbofiliei ucrainiene :) Intr.un timp pe youtube numai videoclipurile lui imi apareau,de mi s.a acrit

 2. Am văzut tot aici pe site videoclipuri cu atacuri de răpitoare și pot zice ca m.am îndrăgostit de porumbeii din video si de comportamentul lor.

  Ma gândesc și la varianta ca, fiind filmat de sus,aici in video sa se vada diferit. Tot ce e posibil. Însă mult mai frumoase mi se par celelalte videoclipuri cu atacuri (porumbeii fiind ai administratorului, cred)

 3. Sper sa mai fac si altele iarna asta… echipa de ninja se pregateste.

 4. Eu unul, poate sunt considerat “anormal”, însă ador sa vad cum zboară porumbeii când e vorba de vreun rapitor. Ma uit cu placere la atacuri (de uliu, cele mai multe), asta poate si din cauza ca marea majoritate sunt eșuate. Nu fluier, nu arunc cu diverse obiecte spre el, doar privesc.

 5. Echipa de ninja ,îi in fabrica la ora asta :)) sau ai terminat cu scosul puilor pe anul asta?
  La mine.n zona ,vara asta m.a terorizat o pereche de soimi. La un momentdat au aparut 5 buc,probabil adultii cu puii. Din ce am vazut si am auzit,cred ca sunt soimi dunareni. Colegii din zona cu zburători de inaltime ,se vaita si ei,fiind nevoiti sa tina porumbeii inchisi sau lansându-i f devreme.

 6. Esti privilegiat inseamna, cica sunt foarte rari dunarenii. :p 5 odata chiar nu am vazut, sa speram ca puii se muta dupa intarcare.

  Ninjalaii sunt deja in antrenamente, am oprit de iarna trecuta vreo 20 de candidati, best of, cu care voi aborda lupta. Mai lipesc la ei doar vreo 10 pui scosi din ei care sunt si aia scosi in primavara deci mari deja, si doar 2-3 tardivi new entry. Vreau sa vad daca se schimba ceva cu stol mic si mai experimentat.

 7. Da,interesanta abordarea. Strategic mai defensiv ,stolul mic ,plus ca au experienta.
  Imi plac rapitoarele in actiune ….dar sa le vad la alti :).
  In ultima vreme ,cerul ii plin de activitate: grupuri,grupuri de berze negre,prigorii si ulii sorecari. Uliul pasarar a inceput sa.si intensifice și el activitatea. Probabil din cauza migratiei generale,coboara spre S si ei

 8. Abia aștept videoclipurile. Da abia astept sa vad si la mine acușa.. poate reușesc vreun video cu atac. Nu ma prea pricep si nici camera nu am, dar oricum o sa incerc

 9. @Fisher: Am vazut cam toate documentarele care prezinta relatia pradator-prada, in special cele cu atac de carnivore la turme de ierbivore… victimele sunt de obicei puii sau animalele batrane/bolnave. Eu toti anii astia practic am participat cu pui, deci cele mai usoare prazi.

  @Ciprian: prin ce zona stai? Vei lasa un lot de porumbei afara iarna?

 10. Supravietuitorii iernii trecute,au fost zburati in concursuri? Banuiesc ca da…Crezi ca ar fi posibil sa apara uzura la ei,dc tot “tragi “de ei? Posibil,dar concluziile le vei trage in timp. Avand in vedere ca tii porumbeii din placere conteaza mai putin(nu esti fixat pe cupe,titluri etc). Oricum succes cu ei. Iarna ii plictiseala si dc tot ai multi ,merita zburati unii

 11. Astia care vor lupta in iarna asta nu au fost zburati. In primavara am impartit supravietuitorii in 2: unii au mers cu lotul de zbor la club, unii au ramas acasa in concediu tot anul. Cei care au zburat la club acum intra la iernat, si-au castigat locul in lotul de zbor prin munca. Restul care au frecat-o pe acasa abia acum intra la munca. Sa fiu corect cu toti. ;)

  Uzura nu este, anul asta singura femela care mi-a facut as maraton a fost tardiva din lotul de iarna 2015.

 12. Asa da! Totul este calculat. Abia astept sa vad cum iti bati joc de rapitoare:)))
  Felicitari pt femela!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *