Beneficiile ceaiului pentru porumbei sau “De ce ai nevoie de reducere de 20% la Natural Thee si Naturaline vara aceasta”


Ceaiul a fost dintotdeauna licoare tamaduitoare, cu proprietati deosebite pe plan fizic, echilibratoare, imuno-protectoare si datatoare de vitalitate. Legenda spune ca primul ceai a fost pregatit in China in 2737 i. Hr., atunci cand o frunza ratacita a cazut direct in ceasca din care Imparatul Shen Nung bea apa fierbinte. De atunci, istoria ceaiului cuprinde povesti impresionante ce cuceresc pe rand continentele lumii, ramanand pana in ziua de azi primul si supremul remediu pentru orice fel de durere sau dicomfort fizic.

Natural Granen pune la dispozitia columbofililor doua variante de ceai, Natural Thee si Naturaline, pentru un adevarat imbold dat imunitatii, a recuperarii si detoxifierii ficatului, folosirea lor ducand la disparitia totala a reziduurilor din organism. De asemenea, ceaiurile Naturaline si Natural Thee(Tea) au efecte benefice asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar. Este foarte important ca ceaiurile sa fie administrate porumbeilor dupa modelul dat in instructiuni, pentru a avea rezultatul scontat.

„Folositi zilnic grit si minerale, saptamanal oferiti porumbeilor verdeturi salata, spanac, morcovi rasi, lucerna, folositi si ceaiuri naturale din plante o data pe saptamana sa inlocuiasaca apa. […] Folositi doar produse destinate porumbeilor foarte important acest lucru, indiferent daca este tratament sau produse de conditionare gen electroliti, vitamine, minerale, porumbeii difera mult de alte pasari si de aceea cerintele lor sunt unice, ei au nevoia de cu totul altceva decat majoritatea pasarilor, lor le trebuie produse destinate lor care-i ajuta chiar si in timpul concursurilor sa nu isi piarda forma sportiva atunci cand se fac tratamentele preventive la tricomonoza sau la bolile respiratorii, daca am folosi in sezonul de concurs alte produse de genul medicamentelor antibiotice care nu sunt pentru porumbei am risca sa avem un sezon catastrofal, porumbeii pot suferi pierderi de forma si o sa aibe rezultate slabe.” (fragment extras din articolul “Secretele campionilor”)

Daca doriti sa achizitonati ceai pentru porumbei, luna Iulie este o alegere potrivita, intrucat avem reducere de 20% la toate comenzile de Natural Tea si Naturaline in aceasta luna.

Natural Tea sau Natural Thee este un mix din 16 ierburi, 100% natural, atent selectate ce ajuta la o recuperarea optimă a porumbelului după eforturi îndelungate si deasemenea detoxifiaza organismul acestuia.
 Recuperare rapida după eforturi îndelungate (antrenamente, concursuri), 100% recuperare naturala.
 Ajută la reglarea organismului.
 Detoxifiaza organismul si stimuleaza pofta de mancare.

Ample cercetari au dus la concluzia ca Natural Tea faciliteaza conditionarea porumbeilor intr-o maniera naturala in timpul sezonului de curse.
 Imbunatateste chiar si acea conditie.

Natural Tea asigura de fiecare data o recuperare rapida dupa efort, fiind indicat in aceasta perioada calduroasa in care porumbeii zboara poate mai mult decat in alte perioade ale anului.

Dozare:
 O lingura generoasa de Natural Tea la un litru de apa fiarta. Se lasa la infuzie timp de 10 minute cu capacul pus la oala. Se filtreaza, se lasa la racit iar apoi se da porumbeilor ca bautura.

Mod de utilizare


Inainte de sezonul de curse: 
Pentru a spori conditia porumbeilor, administrati-le ceai timp de 8-10 zile inainte de primul concurs. Dupa acest tratament, penajul lor va fi matasos iar porumbeii se vor umfla dar vor deveni mai usori – semn al unei irigari sanguine optime.


In timpul sezonului de curse: 
La intoarcerea din concurs, administrati-le porumbeilor ceai. Daca porumbeii au zburat multe ore pe o vreme calduroasa, atunci ar trebui sa administrati porumbeilor Natural Tea impreuna cu Electrolit pentru a compensa pierderea de minerale. Este de dorit ca ceaiul singur sa fie administrat in continuare ca bautura in ziua sosirii ca purificator al organismului.

In timpul naparlirii: 
Porumbelul trebuie sa faca fata cu o cerinta substantiala de energie si o conditie de top este cruciala pentru o naparlire perfecta. Ceaiul, administrat 1-2 zile pe saptamana in aceasta perioada, faciliteaza regenerarea optima a penajului.

Natural Tea (Thee) poate fi achizitonat online pe site-ul nostru:
http://naturalgranen.ro/produs/ceai-pentru-porumbei-natural-cod-20000060/

NATURALINE

Naturaline este un extract concentrat format din 15 varietati selectionate de plante si ierburi. Naturaline contine deasemenea elemente care maresc rezistenta generala a porumbelului. Pe langa ingredientele active, acest extract concentrat contine multe alte substante care contribuie la actiunile specifice tratamentelor din moment ce acestea pot accelera sau incetini asimilarea de catre sistemul digestiv.

Naturaline pastreaza valoarea PH-ului la un nivel optim. 
Plantele si ierburile componente ale Naturaline au fost atent selectionate pentru efectul lor benefic asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar.
 Din acest motiv, porumbeii care primesc cu regularitate Naturaline in apa de baut prezinta pielea roz, care indica ca sangele lor este pur si lipsit de toxine. 
Penajul lor devine lucios si fin. Mai mult, pigmentarea si stralucirea ochiului sunt amplificate.
 Aceste semne externe sunt reflexia unei sanatati optime, care permite porumbelului o rezistenta mai buna la boli si ii imbunatateste performantele.

Dozare: Una sau doua linguri de Naturaline la un litru de apa.


Mod de utilizare


Folosirea Naturaline este recomantata in special in timpul sezonului de curse, la naparlire si in caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza si paramixoviroza.


In timpul sezonului de curse: 
Inainte de inceperea sezonului, o dieta cu Naturaline timp de 10 zile. Dupa aceasta, de doua ori pe saptamana dupa ce pasarile se intorc din concurs.


In timpul naparlirii: 
Una sau doua zile pe saptamana.


In caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza sau paramixoviroza: 
Administrati in apa de baut atat cat simptomele persista.


Pui intarcati recent:
 Administrati Naturaline in apa de baut timp de 10 zile.

Naturaline poate fi achizitionat online pe site-ul nostru:
http://naturalgranen.ro/produs/naturaline/
Pentru orice intrebari, echipa Natural Granen Romania va sta la dispozitie.
www.NaturalGranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0756 197 688 si 0786 892 815

Categories Stiri