Buna, ma numesc Mirel Iacob

Astazi 21.09.2008 am primit un telefon cu numar ascuns de la un columbofil, proprietarul unui porumbel pe care l-am eliberat acum vreo 2-3 luni cu bilet la picior.

Asta nu ar fi nimic, eram foarte entuziasmat cand omul m-a intrebat daca pasarea cu seria … a fost la mine! Bine inteles am zis ca da si ca ma mir cum de m-a sunat abia dupa atata timp. Acum a inceput distractia, amenintari si injuraturi cate am primit nu-mi vine sa cred, si nici macar nu s-a prezentat inainte. Nu credeam ca exista asemenea persoane in columbofilie.

Afirmatii de genu “ce dracu a cautat pasarea mea la tine firai a dracu de braconier spurcat….” sau “te reclam la federatie braconieru ………..(cenzurat)”…etc.

In concluzie….faptul ca am eliberat o pasare cu bilet la picior inseamna ca sunt braconier???? Cum poate un asemenea om sa fie in randul nostru avand in vedere ca am facut un gest frumos, eliberand pasarea.

Imi este rusine cu astfel de oameni printre noi columbofilii.
Astept si parerile dumneavoastra in legatura cu asta. Eu unu sunt socat si uimit ca exista asa ceva, “asemenea oameni”

Daca persoana care m-a sunat viziteaza acest site mi-as dori din tot sufletul sa-mi explice acest gest si daca are putin bun simt sa-si ceara scuze online macar.

Cu stima si respect pentru toti columbofilii adevarati
Mirel