Columbodrom in flacari

S-a intamplat in State. Detalii pe Pipa.

Categories Stiri

6 comentarii la “Columbodrom in flacari”

  1. Cand am deschis site.ul ,am crezut ca au dat astia foc la columbodromul ala cu probleme,de au eliberat porumbeii la un km distanta in finala:))))
    Revenind la subiect,Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva

  2. @Fisher , la fel mi-am zis si eu ! :))))
    In state sunt multe incendii si tornade furtuni … prea consumator popor… un fel de “babilonia”….

  3. I.au dat foc pentru a incasa asigurarea. Nu le.au iesit calculele la bani. Acolo nu te joci cu fiscul. Daca te.au prins, plateste si stranepotul pana se achita datoria. La noi toti cotetzarii s.au deschis columbodrom pentru ca fraieri sunt destui pe care sa.i prostesti.

  4. Pacat, important e sa nu fi fost cu pasari in el, pasarile nu au nici o vina,

  5. Pana sa se demonstreze ca ar fi altceva, este decat o nenorocire pentru familia respectiva. Oricum, au inceput sa iese la iveala anumite mizerii si din partea asta cu columbodroamele. Ce rusinos, sa furi! Sa furi pasiunea in primul rand, munca si satisfactia personala a fiecarui participant… Cum or mai reusi sa scoata capul in lume?! Se zice ca,pt anumite persoane, este mai important banul decat restul… Eu cred ca oricat de nepasator si de prost ai fi,o analiza a constiintei tele de om, o faci. Multi nu si-o fac inainte de a li se intampla sa fie descoperiti, se analizeaza dupa si sfarsesc prin a fi desconsiderati de toata lumea. Din a fi cineva respectat si considerat de toata lumea, ajungi a fi un zero. Mai mult de atat, pt ca toate astea se intampla in lumea columbofila, unde daca te joci cu sperantele oamenilor si dezamagesti, chiar nu te mai iarta nimeni! Doar Dumnezeu!…dac-o exista pentru tine!

  6. Au ars 2000 de porumbei in acel incendiu, cu 12 ore inainte de îmbarcarea pentru finala…..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *