Wait

Un nou scurtmetraj despre sportul columbofil.

Sugerat de Cosmin

16 comentarii la “Wait”

 1. Superb.
  Din ce în ce mai greu generațiile tinere înțeleg sportul columbofil cu emoțiile, bucuriile și tristețile lui.

 2. Scurt metraj in toata regula, frumos, emotionant. Pasiunea uneste armonios generatiile, in celelalte cazuri (majoritatea) , rămân mesele de Paste si de Craciun.
  ,,Asteptarea” in liniste, face lină legatura dintre perioade de timp distante dintre parinti si copii sau nepoti si bunici.

 3. WOW! super tare finalul!!!! I told you… You just need to wait.

 4. Wow emotionant!Chiar sezonul acesta am avut o faza de genul la un maraton,cand se lasase seara era aproape intuneric si am aprins lumina in crescatorie facea taica miu la mine “nu mai vine ma nimic ca e deja noapte ” si cand deodata ca de nicaieri bam pe cotet era masculul pe care il asteptam :) ! Am fugit repede sa vad daca e ok la fel si el! Frumoase momentele acestea de aceea nu m as lasa de zburat in campionat!

 5. Plin de incarcatura emotionala! Te face sa vezi altfel acest sport.

 6. Wait, Wait, Wait.. Foarte frumos si emoționant, sincer mi.au venit lacrimile in ochi cnd am vaz susținerea din partea fiului si fericirea de pe fata tatălui ca nu la dezamăgit aceea pasăre.. Momente pe care le traim toți columbofilii in așteptarea porumbeilor de la concurs.. momente de neuitat..

 7. se vede in filmare ca inca se folosesc ceasuri mecanice. la noi se insista cu obligativitatea celor electronice. oare cate salarii medii/ceas +cipuri au cei din filmare fata de cei din Romania ?

 8. MARFA filmul!
  Probabil etapa era una de maraton.
  Asemenea faze intense am trait cu totii, cred.

  Sentimentul acela inaltator, cand, dupa ce astepti o perioada de timp (desi nu e multa, dar mie imi pare foarte multa cand stai ca pe maracine) la un fond/maraton, apare de nicaieri pasarea favorita si la scurt timp si a doua, care mai e si la echipa, parca nu se compara cu nimic din sezon. Asta e implinire, placere, satisfactia noastra, a celor ce ii asteptam.

 9. Oricat de ascunsa ar fi, pasiunea tot recidiveaza! Pentru mine,de exemplu,cele mai frumoase pasiuni sunt cele din copilarie, transmise de bunici . De cate ori te simti prea mare,prea batran, prea matur, te intorci acolo, unde nu aveai probleme, griji, unde totul era frumos. Un caine, o matza,un porumbel, daca il mangai o data pe zi, pentru o clipa magia reapare.

 10. Super emotionant,iti dau lacrimile cand vezi finalul.
  ruptura intre generatii este vizibila ,nu ne mai bucura atat de mult o pasiune simpla si atat de frumoasa.
  ne dedicam tot timpul telefoanelor si PC-ului.
  sper sa avem tot mai multe filmulete de genul.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *