Comenzi pui 2017 – Statiunea de Crestere Natural (Belgia)

In perioada 22 Mai – 10 Iunie preluam comenzi de pui 2017. Puii vor ajunge in tara in perioada 12-24 Iunie, in functie de numarul de pui comandati si de conditiile impuse de transportator. Comenzi si detalii la numerele de telefon 0756 197 688 si 0786 892 815.

De asemenea, se pot efecta comenzi si online, pe www.naturalgranen.ro sau direct pe link: http://naturalgranen.ro/formular-de-comanda/. Pretul unui pui 2017 fara pedigree este 190 lei, la care se adauga taxa de transport in interiorul Romaniei (aproximativ 25 lei). Pretul unui pui 2017 cu pedigree este 390 lei, la care se adauga taxa de transport in interiorul Romaniei (aproximativ 25 lei). Pentru majoritatea liniilor disponibile se pot comanda atat pui cu pedigree cat si pui fara pedigree.

Linii la care puii sunt disponibili doar cu pedigree: HOK VITESSE (Super Viteza), C&G KOOPMAN, MEULEMANS CHOCO, De SCHEMAECKER-MARBLE (Marmurati), JAN AARDEN KUIF (cu mot), SION IZABEL si KO VAN DOMELEN.

Linii disponibile doar fara pedigree: BRICOUX si WUYTS-COMINES (Albi).

Pentru tot restul liniilor puii sunt disponibili atat cu pedigree cat si fara pedigree: GEBR. JANSSEN, LEUS, ALBERT MARCELIS, GEERINCKX (SOONTJENS), TOURNIER, VAN DYCK, ENGELS J. & J., GRONDELAERS J., HOREMANS, HOUBEN J., AELBRECHT (DE RAUW-SABLON), HUYSKENS-VAN RIEL, MEULEMANS K., ROOSENS, DE SCHEEMAECKER, VANDENABEELE, THONE J., VAN LOON, AARDEN J., CATTRYSSE, DELBAR, DE SMET-MATTHYS, SION, STICHELBAUT, VANBRUAENE, VAN WANROY.

Comenzile se fac la numerele de telefon 0756 197 688 si 0786 892 815 si direct online pe http://naturalgranen.ro/formular-de-comanda/.

In functie de disponibilitatea culorilor la lotul de pui existent, putem prelua comenzi si pentru culori dupa preferinta dumneavoastra. Dar, nu putem garanta ca putem aduce excat cee ace mentionam pe formularul de comanda deoarece nu stim cu exactitate ce culori si pentru ce linii exista in Belgia.

Fiind vorba despre pui, nu putem garanta sexul lor. Toti puii comandati si expediati din Belgia au sexarea facuta cu aproximatie. De aceea va rugam sa luati in calcul aceste aspect. Toate liniile vechi care nu apar in tabelul atasat, din pacate, nu mai sunt disponibile pentru comanda. Ultimii reproducatori au fost vanduti anul trecut. Puii comandati se livreaza insotiti de taloane de proprietate si, dupa caz, de Certificat de Linie sau Pedigree. Toate aceste documente au timbru de autenticitate NATURAL prezent.

Bon de comanda:

Livrarea puilor comandati se efectueaza cu acelasi colaborator cu care efectuam si livrarile de amestec la sac. Acest colaborator nu face livrari la domiciliu ci sunt stabilite puncte si ore de intalnire pentru fiecare oras.

Atasat regasiti lista de localitati, puncte si ore de intalnire pentru fiecare zona:

“NaturalGranen.ro – tot ceeace ai nevoie pentru practicarea sportului columbofil la cel mai inalt nivel”

Categories Stiri