Excrescenta pe gusa


Am o femela careia i-a aparut o excrescenta pe gusa. Zboara fara probleme, hraneste bine puii. Ce problema sa aiba si cum o pot rezolva?
Multumesc,
David

9 comentarii la “Excrescenta pe gusa”

 1. foarte interesant , oare care este motivul acestei excrescenta ?
  eu zic sa lasi natura sa lupte , daca spui ca are un comportament normal si se simte bine

 2. Un caz mai aparte … cel mai probabil peretele gusei a fost strapuns de un obiect ascutit ingurgetat din greseala (sarma) , ceea ce ingreuneaza vindecarea astfel tesutul creste peste in incercarea de minimaliza efectele negative care le are asupra sanatatii. O simpla parere.

 3. Arata ciudat, ma gândesc să nu afecteze hrana puilor în rest… Dacă e bine,e bine

 4. Am avut asa ceva la o femela,acum vreo 20 de ani.La inceput s-a simtit ca un nodul in interiorul gusii,apoi a iesit in exterior,arata ca in fotografia asta,s-a uscat si a cazut singura,in decursul a sase luni…Nu au fost alte consecinte.

 5. La o clinica particulara, la dermatologie, mi-a scos ceva aproximativ la fel, de pe san, cu laserul. In 20 de minute am fost afara, operatia costandu-ma 150 de lei, prin 2005. Biopsia l-a denumit “fibrom moale”. La palpare, doctorita dermatoloaga a spus ca nu este un pericol in sine, dar se poate transforma in cancer, in timp, si de aceea trebuie scos.
  Cred ca orice dermatolog de oameni stie cu ce se confrunta si la palparea acelui fibrom de pe gusa porumbelului din imagine. Ma-ntreb oare ce-ar zice doctorul de familie daca ar avea in fata porumbelul? I-ar da trimitere la dermatologie? Hmmm…
  Numai bine!

 6. PARE A FI UN CHIST AS MERGE LA UN VETERINAR IAR DACA E CAZU AS FACE O INCIZIE CRED CA SE POATE VINDECA DUPA INCIZIE AS DA CU MIBAZONComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *