Comenzi pui si reproducatori de la Crescatoria NATURAL-ANTWERP, prin reprezentantul official in Romania (Simeria-HD)

natural-granen-ro

In perioada 01-24 Septembrie 2016 se preiau comenzi pentru Pui si Reproducatori de la Statiunea de Crestere Natural Antwerp (Belgia). Pretul unui pui fara pedigree este de 155 RON (inclusiv TVA), iar pretul unui pui cu pedigree este de 350 RON (inclusiv TVA). Pretul unui reproducator cu varsta pana in 5 ani si insotit de pedigree este de 350 RON (inclusiv TVA).

Aceste preturi nu includ costurile de transport in interiorul Romaniei. Estimativ, costul livrarii prin Prioripost, in sistem ramburs, poate varia intre 25 si 100 RON (depinde de numarul de porumbei, greutate, volumetrie si valoarea totala a rambursului)

Puii se livreaza cu certificat de origine sau pedigree, si titlu de proprietate, emise de catre Statiunea de Crestere Natural Antwerp (vezi exemplu certificat de origine). Reproducatorii se livreaza cu pedigree si titlu de proprietate, emise de catre Statiunea de Crestere Natural Antwerp.

*Pentru puii si reproducatorii din liniile Bricoux si Wuyts Comines-Blanc nu se emit pedigree; exista posibilitatea de comanda doar fara pedigree (155 RON)
**Puii si reproducatorii din liniile Meulemans-Choco, Descheemaecker –Marbre, Aarden Kuif ( cu mot), Sion – Isabel si Kovan Dommelen-Aarden vin insotiti de pedigree; nu exista posibilitatea de a comanda fara pedigree (350 RON)

Pentru validarea comenzii si rezervarea porumbeilor, se percepe un avans de 30% din valoarea comenzii.

Dupa primirea comenzii prin email veti fi contactati pentru a vi se comunica valoarea avansului (30 % din valoarea totala a comenzii) pe care trebuie sa o depuneti in contul S.C. Courtage Combo S.R.L.:
RO69 RZBR 0000 0600 1063 4134 deschis la Raiffeisen Bank Deva Agentia Germisara.

Daca comanda se face telefonic, aceste aspect vi se vor comunica pe loc sau prin sms.

Rugam insistent pe toti cei interesati sa efectueze comenzile pentru pui 2016 pana cel mai tarziu pe data 24 Septembrie.
 Urmatorul transport de pui va avea loc in ultima saptamana din Septembrie 2016.

Transportul de reproducatori va avea loc la finalul lunii Octombrie 2016.

Detalii si comenzi la : 0254 263 221 – Birouri , 0756 197 688 – Lacramioara si 0746 033 427 – Daniel (columbofil).

Website: In curand vom lansa noua platforma NATURAL ROMANIA, un concept nou dedicate sportului columbofil; un concept in care vei gasi tot ce-ai putea avea nevoie: porumbei, produse, accesorii si multe informatii columbofile.

Exemplu certificate de origine:
certificat-natural

Linii disponibile pentru comanda pui si maturi pentru Natural (download excel)

tabel-comenzi-reproducatori

tabel-comenzi-pui

Categories Stiri