Mai intai vreau sa va spun cateva despre mine: am aparut pe site ca junior columbofil in anul 2013 la varsta de 16 ani. Timpul a trecut si am mai deschis un topic asa zis „Proiect de cusca” la varsta de 18 ani. M-am apucat de treaba si am facut prima voliera 6 m lungime 2 latime + etaj 4 compartimente 3×2 din care terminasem doar 3, dupa 2 ani in care am muncit la ea doar in weekend singur fara ajutoru nimanui.

In toamna anului 2016 aveam un lot de 60 de porumbei toti cu parinti zburati, erau matca mea pentru anul 2017 an in care urma sa zbor la pui, dar din pacate am ramas cu 8 porumbei din cauza praduitoarelor. M-am suparat si am daramat toata voliera, vroiam sa pun punct pentru ca pierdusem destul timp si bani ca sa achizitionez pasarile alea tinand cont ca bugetul e destul de mic. Nu a trecut o saptamana si m-am apucat din nou de treaba, bineinteles cu modificari majore de la 6 m lungime si etaj am ajuns la 9 m 50 lungime 3 latime fara etaj.

Am ajuns si in 2017, voliera e inca in constructie si as dori cateva pareri din partea dumneavoastra. Va voi atasa cateva poze cu voliera veche si cea noua. Va multumesc pentru timpul acordat, astept parerile dumneavoastra si ce ar mai trebui sa adaug sau sa modific.