De cand sunt nu am patit asa ceva. Atipisem si am fost trezit de zgomote de aripi agitate si tranteli de pereti prin cotet. Dintr-o miscare am ajuns din pat direct la geam… in fata cotetului pe jos era ditamai uliul, probabil daduse in plasa si cazuse. Am inceput sa fac de la geam ca toate relele, nici nu m-a bagat in seama. Mai rau, s-a ridicat iar pe plasa si a ramas acolo agatat uitandu-se inauntru la compartimentul de pui… iar tranteli prin cotet, panica. Am tasnit ca fulgerul pana jos si m-am dus la cotet sa-l alung.

Foarte tarziu m-a bagat in seama si s-a dus intr-un copac din vecini. In cotet – privelistea la care ma asteptam… porumbei agatati prin cele mai ciudate pozitii si colturi, ingroziti. M-am dus in casa si in timp ce analizam pe camere sa vad daca au surprins momentul atacului… aud iar tranteli in cotet. Hai mai da-te dreacu! Acum imputitul se plimba pe trapa, topaia de la un compartiment la altul si incerca sa intre. Am fugit iar dupa el si foarte tarziu m-a bagat in seama, parca era drogat. S-a dus iar in copac. Nu l-am mai lasat, am facut urat la el pana a zburat si am aruncat si o bata dupa el. In loc sa se duca in padure, a picat planat spre oras, disparand in zona cu case.

Oare cum ar fi fost daca lasam si eu cotetul deschis, asa cum fac majoritatea crescatorilor?

Nu mai postez si partea in care ies din casa disperat intr-o tinuta indecenta si fac ca toti dracii sa il sperii pe ala, si el nimic… Postez doar secventa cand topaia pe trapa.

Link Youtube.