Crescatorie noua

crescatorie-vladut-16Am vazut pe site ca a aparut “sezonul crescatoriilor de porumbei” ale tinerilor columbofili, care ma bucura nespus! Si eu pot sa spun ca ma aflu printre ei la 19 ani ai mei neimpliniti… Este a treia crescatorie pe care o construiesc si sper sa nu fiu nevoit sa mai schimb cativa ani de acum in colo!

Acum 2 ani si ceva se scria despre crescatoria mea construita la 16 ani, acum despre cea la 19! Ce va urma nu mai stiu! Sper sa va placa, este formata din 4 compartimente. O sa revin cat mai curand cu poze noi, “imbracata si izolata”. Mult succes tuturor!!!

Radu Vladut

16 comentarii la “Crescatorie noua”

 1. 6 m pe 3,50 m, cu hol de 1,10 m latime, in stanga la matca nu am facut hol, ca sa aiba mai mult spatiu. Succes!

 2. misto misto . se vede ca e mina dibace , e timplar omul . dar sa stii ca nu se mai folosesc scoabe , fiindca in timp crapa lemnul . au iesit coltare otelite f f meseriase ….. spor la treaba , si sper sa ti pui pe jos gratare din lemn ….succes …

 3. foarte frumoasa, porumbei de valoare si vant in pene!!!

  succes Vladut si felicitari pt ea !!!

 4. Vlad,
  Si eu am vreau sa-mi construiesc o crescatorie tot de 6m lungime, si de 2,50 latime, 2,20 inaltime. Intrebarea mea este, cati capriori, de 10 pe 10 au intrat si cati saci de ciment pentru stalpi ai folosit? Si daca poti sa-mi spui costurile pana acum?

 5. Am folosit 10 saci de ciment pentru stalpi, am bagat 1,5 m cubi de capriori, asta insemnand 60 de bucati de 8×8, iar costurile pana acum sunt la 3500 lei, totul calculat pe caiet:)) . Succes!

 6. Da cu totul, ma costat aceasta suma.!!! In rest manopera este a mea, deci acolo nu ma costat nimic!
  Preturile astea au fost pana acum, dar mai am vreo 2000 lei de bagat, daca nu mai bine:
  -stalpi beton 560 lei ( nisip, bolovani,fier beton, ciment)
  -tigla 400 lei
  -grinzi pardoseala 300 lei
  -grinzi ridicare 850 lei
  -scoabe+cuie+negrese 150 lei
  -inca 6 grinzi si lati tigla 300 lei( nu mi-au ajuns, si am mai luat)
  -osb 650 lei
  -Pardoseala 350 lei (am pus-o astazi)
  total pana acum : 3560 lei

 7. Buna ziua.doresc sa fac o voliera de 5m lungime si 2m latime.si as face boxa la matca de 2, 5m pe 2m.pot tine 10 perechi in ia? Stau cat de cat lenjer? Are ceva daca il fac din scandura nu dauneaza.mie sa nu se formeze crapaturile dintre scanduri prea mari.datimi un sfat multumesc..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *