De vanzare porumbei PEDRO RUIGROK si H.S TEAM-STACH

“27 de FII DE ORIGINALI CELEBRI din colectia lui PEDRO RUIGROK (NL) si 12 porumbei direct de la H.S TEAM-STACH (DE); Totul la preturi de bun simt! Aducem, pentru prima ora in fata clientilor nostri, un lot de 27 de porumbei tineri de la Pedro Ruigrok din Olanda si 12 porumbei de la H.S Team-Stach din Germania.
Click aici pentru detalii.

Pedro Ruigrok este unul dintre investitorii de top ai maratonului olandez, crescator care cumpara pui de la celebritatile maratonului european la nivel de serie. Cumparand prin aceasta metoda, obtine un pret mai bun dar, cel mai important, intra in posesia produsilor directi ai campionilor nationali si europeni, nu doar ai nepotilor acestora sau dupa caz, fratilor si surorilor.

In aceasta prezentare se regasesc la vanzare nepoti ai multor campioni celebri ai Olandei, Germaniei si Belgiei, la un loc.

Aici se regasesc 28 de pui 100% Ko van Domelen si inca 38 de pui provenind din originali Menne, Wilfried Stiel, Cas vd Graaf, Nouwen-Paessen, Piet de Vogel, Frans Bungeneers, Brockamp, Wijnands, Deno-Herbots, Van der Weggen, Hendrix, etc.

H.S Team-Stach este un concurent bun al zborurilor de maraton, fiind vecin cu celebrul crescator german Lothar Lessmeister; de altfel, acesta din urma fiind si sursa porumbeilor lu Stach in majoritate. Printre cei 12 porumbei veti regasi descendenti din crescatoriile celebre in competitiile de marathon precum Theo Ernest, Ko van Domelen, Lothar Lessmeister, Kipp und Sohne, Menne und Tochter, V van der Velden, Bert Morsnowski, etc.

Preturile sunt, ca de altfel de fiecare data pe PiataDePorumbei.ro, preturi de bun simt si care se adreseaza tuturor columbofililor romani. Contactati pentru extra detalii a porumbeilor care va intereseaza la numarul 0727 403 618 sau pe email la piatadeporumbei@gmail.com.

Toate preturile includ cheltuielile de transport din Olanda/Germania pana la cumparator. 5 porumbei din lotul H.S Team-Stach se afla deja in Romania.

Va asteptam cu drag pe www.PiataDePorumbei.ro

Categories Stiri