Festivitate premiere: clubul Ludu Vasile, Costesti – Arges

Dupa un sezon plin de placeri si neplaceri, concursuri reusite dar si mai putin reusite, sambata 1 decembrie 2012 clubul Ludu Vasile Costesti si-a premiat primii 3 porumbei cu diplome+cupe si primii 3 crescatori cu medalii+diplome la fiecare categorie, atat pe anul 2012 cat si pe palmares de la 2 la 5 ani!

Categories Stiri

19 comentarii la “Festivitate premiere: clubul Ludu Vasile, Costesti – Arges”

 1. Felicitari colegilor care au avut de ridicat cupe!

 2. felicitari domnului OLTEANU FLORIN pt cei 6 porumbei intrati in expozitia UCPR, nu stiu daca in istoria clubului VASILE LUDU COSTESTI a mai reusit cineva aceasta performanta. FELICITARI!

 3. Stancila nu mai vb fara sa stii, ca cine nu stie crede si-si face o parere nepotrivita despre clubul nostru, Olteanu are 5 porumbei (doar) prezenti nu 6 , clubul Ludu Vasile a avut multi campioni nationali, cum ar fi Frantescu V., Nitu Daniel, Scarlat Ion si a avut membrii care au avut mai multi, chiar si cate 3 pe podium, oricum bv lui, dar nu exagera!

 4. ANGHELE eu am felicitat un om pt rezultatele obtinute ,eu stiu ca initial avea 6,in comentariu am spus ca nu stiu sa mai fi avut cineva 6 porumbei in expo in acelasi an,stiu ca au fost campioni nationali la clubul acesta ,probabil ca tu stii mai bine si or fi si altii. DAR SA NU MINIMALIZAM REZULTATELE UNUI CRESCATOR,REZULTATE LA CARE MULTI DOAR VISEAZA.

 5. Din ce ai spus mai sus ai scos in evidenta ca rezultatele lui au fost cele mai bune din istoria clubului si in nici un caz nu e asa, in fine, n-are rost sa ne contrazicem pe site, eu inchei discutia, te salut!

 6. eu am vrut sa scot in evidenta ca omul are 5-6 porumbei in expozitie anul acesta,eu personal nu stiu cine a mai bagat 6 porumbei intr-un an in expozitie,asata am vrut sa scot in evidenta ,stiu ca am avut campioni nationali la club, dar nu stiu daca frantescu sau nitu au bagat 6 porumbei in expozitie intr-un singur an.TE SALUT!

 7. De ce negati meritele unei persoane ,adevarat ca a-ti enumerat pe VALENTIN FRANTESCU,dupa mine , chiar are merite ,s-a retras de magariile voastre care le aplicati,va jucati cu p-la prin tarîna cind VALI.F .vroia sa faca ceva ,pentru cei cu,, capul în tarina”

 8. felicitari tuturor columbofililor de la acest club nu numai castigatorilor.toti au muncit pt acest sport.vant in pene in 2013

 9. JOJO, de unde stii tu ca la noi sunt magarii, ai fost tu unul dintre noi, daca habar nu ai nu mai scoate capul din tarana, nu mai face afirmatii tampite, Frantescu s-a lasat din alte motive, pe care se pare ca nu le stii, dar in nici un caz din cauza “magariilor”. Daca ai avea tu capul afara din tarana ai avea tupeul sa comentezi cu numele tau real, e valabil si in cazul tau GILL!

 10. Din partea mea e ultima data cand se va posta vreo premiere a clubului Vasile Ludu, pana la ora actuala s-au postat 3 festivitati pe acest site si de fiecare data a venit cate unu’ sa faca afirmatii nefondate sau injosiri!
  asta-i romanu decat sa recunoasca un merit mai bine denigreaza zece!

 11. FELICITARI TUTUROR SI VANT IN PENE IN 2013Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *