Fost campion de MMA, crescător de porumbei pentru curse

Cu siguranţă îl cunoaşteţi pe Mădălin Tănase, jandarmul prahovean care a reuşit să transforme copii cu probleme sociale în adevăraţi campioni, prin intermediul antrenamentelor de arte marţiale pe care le practică.

Ce nu ştiaţi, însă, despre el este faptul că, pe lângă pasiunea pentru arte maţiale şi aplicarea legii, jandarmul prahovean, fost campion de MMA, creşte porumbei de curse. Cea mai recentă realizare a sa în domeniu a avut-o weekend-ul acesta, când doi pui de porumbei s-au întors dintr-o cursă extrem de grea, din Ucraina.

Articolul intreg pe observatorulph.ro

Categories Stiri

34 comentarii la “Fost campion de MMA, crescător de porumbei pentru curse”

 1. tot respectu succes in continuare in tot ceia ce face

 2. Bravo,intradevar o etapa foarte grea,am si eu doi pui sositi din 5 angajati,primul in prima zi la ora 17:40 iar al doilea a doua zi la ora 12

 3. Felicitari!! Sa aveti grija de ei!Bafta in continuare!!

 4. buna seara,in primul rand felicitari in plan columbofil si mult succes pe 2013 si in al doilea rand felicitarai pentru fosta viata de sportiv de performanta ca numai cei puternici rezista intr-un sport de performanta,sunt si eu columbofil si in al doilea rand sunt sportiv de performanta si stiu cate tragi ca sa ajungi acolo unde vrei, la fel si aceste minunatte pasari care numai cele puternice ajung acasa,vant in pene tuturor si tot respectul

 5. maxime felicitari!!!!se vede ca,columbofilia este o arta si se poate practica de oricine,indiferent de nivelul profesional.bravo

 6. Salutarii si felicitarii pentru ce faci ptr acei copii, numai un om cu suflet se dedica asa! Bafta in continuare, in toate domeniile, in special cu porumbeii!

 7. Va multumesc pentru ca sunteti laturi de mine si ma sustineti in ceea ce fac, va rog sa vizitati si site:www.ambitiamadalin.ro.
  Porumbeii pentru mine sunt terapie dar pentru altii devin comert.

 8. Avem si noi un Mike Tayson!!! (daca imi permiteti o asociere) am urmarit emisiunea aia pe Discovery.Ro “Tayson si porumbeii” Felicitari! Si mult succes in plan columbofil

 9. Intr-adevar Madalin Tanase are porumbei si linii de mare valoare suntem prieteni de foarte multi ani, am fost si colegi mai demult avem multe amintiri placute legate de columbofilie si nu numai .E un mare pasionat de porumbei dar si de sport in acelasi timp, fiind si antrenorul lotului national de Unifight al Romaniei antrenand copii din toate mediile pe cont propriu (fara a percepe vreo taxa)din potriva el insusi mentinand financiar cu propriul lui salariu o parte dintre copii medaliati care fara ajutorul lui nu ar mai putea sa practice acest sport.Cunoscandu-i foarte bine situatia tin sa va spun ca Madalin Tanase de cand a format clubul sportiv AmbitiaMadalin nu a mai avut timpul necesar pe care oricare columbofil il aloca porumbeilor sai ,la el timpul fiind limitat intre antrenamente,cantonamente si pe deasupra si serviciu va dati seama ce eforturi deosebite trebuie sa faca pentru a fi alaturi de porumbeii sai, altfel sunt sigur ca rezultatele porumbeilor lui ar fi mult mai mari decat cele de pana acum .Felicitari!!! si se reusesti sa aduci Romaniei campioni nationali si mondiali si pe plan columbofil la fel cum ai facut cu copii, iti doresc.Un Salut! din Madrid (Dorin)

 10. salut Dorin un nr de tel vreau sa vorbim parca erai plecat in romania

 11. Felicitari pentru activitatea sportiva! Frumos si articolul, daca cifrele ar fi fost mai aproape de adevar. Mare pacat ca cei mai multi dintre jurnalisti exagereaza, mai mult sau mai putin, cu voia lor. Sa nu ne trezim intr-o buna zi ca nu mai putem zbura cu puii nici macar 300 km..

 12. Un om deosebit, pasiuni deosebite si iata altruism fara margini.
  Felicitari Madalin si mult succes!
  Felicitari pentru postare Andrei!

 13. Un om deosebit care nu a uitat de unde a plecat si sper sa nu uite. Felicitari pentru succesele obtinute pe toate planurile si multa sanatate!

 14. Sportivii cred ca intelg cel mai bine de ce au nevoie si pasarile pt a participa in competitii cu succes. O munca titanica dar uite ca rasplata a venit. Sa te bucure imens felicitarile noastre ca si pe noi ne bucura sa avem in columbofilie asemenea oameni. Succes .

 15. Salutare si Felicitari pt.rezultatele obtinute. Si eu sunt foarte multumit de porumbeii achizitionati de la dumneavoastra cu care am obtinut doua categorii de viteza in doi ani si sper ca in 2013 la fond sa am rezultate cat mai bune. Succes in tot ceea ce faceti!!!

 16. felicitari pentru performanta Madaline.stiu cat de mult iubesti porumbeii si copiii.multa bafta pe mai departe!!!

 17. Felicitari pentru tot ce faci,multa bafta in continuare si forta pt a putea realiza tot ce ti-ai pus in minte.

 18. Credeam ca numai eu am doua hobiuri dar se pare ca mai este cineva .Felicitari ,noroc si bafta in amandoua ,sunt doua sporturi deosebite si nobile.

 19. AMI PARE RAU CA NU VA AJUNS SI PORUMBELUL CARE A FOST PRINS AN APROPIERE DE FOCSANI.

 20. Ati avut foarte mare dreptate cand ati spus ca pt Dv porumbeii sunt terapie dar pt altii e COMERT.(vanzarea porumbeilor care nu le apartin)

 21. E dureros cand vezi ca nu se mai reantorc porumbeii acasa si dupaceia auzi ca au fost prinsi si acele persoane nu vor sa ai elibereze.Acele persoane nu sunt columbofili cu adevarat.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *