8 comentarii la “Campionii Belgiei – Benny Steveninck”

 1. Felicitari pt interviu porumbei 360.ro!
  Toti ne dorim,sa gasim un porumbel care sa exceleze ca zburator dar si ca reproducator,pt ca de acolo incepe nebunia!
  Steveninck l a gasit pe Chipo!

 2. Felicitari pentru calitatea imaginii, a formatului, pentru montaj dar de ce n.ati intrat si in voliere sa.i vedem instalatiile, mobilierul si porumbeii?

  As fi vrut sa fi fost mult mai amplu, mai dinamic, mai elaborat in intrebari. Ca si cel cu Thone, este prea fad, prea generalist, prea cu lucruri deja stiute de publicul larg si cu siguranta se puteau gasi si intrebari mai iscusite, mai iscoditoare, mai speciale fata de cele de nisa, clasicele intrebari.

 3. Foarte artificial fara suparare,comercial,multe produse nici nu le cunoaste omul.Sa nu mai zicem ca sunt si noi aproape toate flacoanele din care mixeaza.Parerea mea,si mi-o sustin.

 4. Felicitări. Foarte profesionist, atât interviul cât și cel intervievat.

 5. Sunt in asentimentul comentariului 3. Nu stiu de ce am impresia ca totul imbraca o forma fffffoarte comerciala. Noi nu trebuie sa ne amagim cu ideea, ca oamenii astia isi vor expune vreodata secretele care i-au facut celebrii. Acuma, depinde de fiecare cum alege sa-si creasca porumbeii, un lucru e clar, nu ducem lipsa de literatura columbofila, care sa ne indrume mult mai bine decat o fac bajetii din belgia/olanda.

 6. Felicitări ! un material de nota 10
  Am învățat o schema de hrănire ,,testată”(fiecare adaptează după necesitate) . Și apoi vin produsele care îți spune cum sa le folosești corect cu toate că sunt în ambalaj nou. Scopul materialelor e sa ne prezinte reacțiile crescătorilor vis-a-vis produselor , schema de implementare a fiecaruia in parte , un lucru benefic in era noastră în special pentru tinerii crescători. Un mare? dl. Narcis pentru implicare.

 7. Multumim tuturor pentru aprecieri! Conteaza foarte mult sa vedem ca lumea este alaturi de noi. Foarte multi columbofili au devorat acest film si au inteles care este filosofia folosirii acestor produse de catre un mare columbofil al Belgiei. Speram ca fiecare a avut de invatat cate ceva, chiar daca nu foloseste neaparat sistemul ELITE. Ideea este aceeasi, peste tot: recuperare/dieta, refacere/construire, iar la final energie.

  CrisRace – multumim! Vine randul fiecaruia :)

  Adi – multumim si pe viitor, la editia a 2-a a acestui montaj, putem adresa si alt tip de intrebari. Chiar te rugam sa ne lasi o lista pe office@pigeons360.com.

  Nisi – multumim!

  Mihai – multumim frumos! Stim ca toti cei care folosesc produsele Beyers au avut ocazia sa vada cum le foloseste un mare campion. La urma urmei, asta e scopul interviurilor: Cum folosesc campionii Belgiei produsele Beyers si reusesc sa castige cu ele. Metoda lui Benny Steveninck mi-a schimbat putin perspectiva asupra folosirii lor.

  Florin – multumim!

  Mitea Nicolae – multumim mult! Nu am fi putut sa o spunem mai bine. Ai pus punctul pe -i.

  Cei mai mari campioni columbofili folosesc Beyers. In lunile urmatoare vom merge si in Olanda si in Germania. Apoi vom reveni in Belgia, pentru ca au fost cativa mari coumbofili care nu au aparut in editia din 2017. Speram sa avem timpul si energia necesare.

  Campionii aleg Calitatea,
  Campionii aleg BEYERS!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *