Interviu cu Grigore Iosif – GyoSport-Popesti

Interviu cu Grigore Iosif – GyoSport-Popesti

Video – top porumbei cu rezultate & origini exceptionale


Video – prezentarea porumbeilor de competitie

Video – masculii de matca:

Video – femelele de matca:

Video – voliera porumbeilor de competitie:

Video – voliera porumbeilor de matca:

Interviu de Gyosport

18 comentarii la “Interviu cu Grigore Iosif – GyoSport-Popesti”

 1. Nu se putea sa lipseasca EMBLEMA GYOSPORT
  Va felicit domnul Grigore pentru toate rezultatele si porumbeii valorosi care ii detineti La mai multe!

 2. Felicitari.Atat crescatorului cat si gruparii GyoSport

 3. Maestrul Grigore Iosif este unul din pionii principali ce fac sa functioneze GyoSport ca la carte.

  Felicitari maestre pentru porumbeii de exceptie prezentati in acest interviu dar cam zgarcit in expunerea detaliilor referitoare la pregatirea porumbeilor :-(

  Bravoooo porumbei.ro pentru aceasta serie frumoasa de interviuri utile . Avem ce invata din ele .

 4. @Costi: asa ma mai apelez si eu cu amicii, desi nu avem nicio treaba cu topul national. Nu e cuvant rezervat…

 5. FELICITARI! IOSIFE.AI PORUMBEI DE SUPER ELITA ,LA FEL CA SI GEORGE DIACONU ,NASUL TAU.CRED SI SPER ,CA IN URMATORII ANI ,VETI AJUNGE PRINTRE CEI MAI MARI CAMPIONI AI ROMANIEI.SUNT FOARTE MANDRU DE VOI PENTRU TOT CE ATI REALIZAT PANA ACUM.MULT SUCCES SI IN 2014.

 6. 4 generatii de campioni??? bravooo ! asta inseamna sa ai bun reproducator si sa cunosti genetica elementara , de baza.

  bravo maestre !!!!!!!! felicitari amdrei , felicitari porumbei.ro pentru aceste interviuri ce ies din tiparul acela de nisa .

 7. Daca se poate niste oua pt D-l Stanciu sa schimbe si dansul rasa sau cum spune sangel:)

 8. Buna dimineata, frumosi porumbeii.Ma gandesc si eu sa cresc in viitor voiajori de viteza sau demi-fond, imi poate spune cineva care sunt cele mai bune linii pentru aceste categori ?

 9. felicitari porumbei.ro pt seria de interviuri! Sunt f folositoare(cel putin mie). Sunt f multe lucruri noi si totusi vechi,in sensul ca se practica de-o viata,dar noi astia mai mici nu le stim… Si astea sunt considerate metode de maestru,dupa parerea mea. Maestrii sunt toti aia care atunci cand fac un lucru,il fac bine,cu constanta si precizie.

 10. Cu astfel de crescatori avem nevoie de video-interviuri. M-am saturat de video-filme cu pedigree, super origini si rezultate zero. Bravooo Ozana, meritai un astfel de video-interviu. Ai doua pliante pline cu porumbei campioni si cati din Capitala mai pot umple pliantele numai cu porumbei campioni??? Foarte putini, ii numeri pe degetele de la o mana. M-am saturat de monologuri seci, pline de povesti si nostalgie. Felicitari Andrei pentru aceste video-interviuri!!! Te rugam – Mai vrem astfel de video-interviuri!

 11. multumesc d-lui maestru columbofil DIACONU GEORGE pentru grija care mi-o poarta ,un om de mare caracter, o persoana cu multa ambitie si perseverenta care lupta pentru a fi invingator intotdeauna.,intr-adevar m-a ajutat cu pui si oua sa- mi; mai schimb si eu sangele;in porumbei, ca aveam liniile alea care sunt demodate acum; DORDIN ,VAN HE, VAN SPITAEL,BRICOUX,MOHR,LISZT,ETC.ps george. niste oua din argintii aia .ca si asa nu-ti place culoarea lor.multumesc bafta mare in noul sezon.

 12. bravo , un crescator si un om adevarat …mult succes !!

 13. Este mai presus de titulatura cu care apare in articol de maestru columbofil! e un CORIFEU al sportului columbofil!

 14. Felicitari pt porumbeii prezentati. Multa bafta anul acesta!
  ADEVARAT MAESTRU COLUMBOFIL…..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *