Inundatii

Se intampla in Bosnia & Herzegovina.
Fereasca…!
cotet-porumbei-inundat1

cotet-porumbei-inundat2
cotet-porumbei-inundat3
Sursa: Facebook.

Categories Stiri

23 comentarii la “Inundatii”

 1. Pacat daca autoritatile lor nu fac fata inundatilor da ale noastre ca sunt numai hoti si jegosi!!! Din 2006 de la ultima inundatie nu au fost in stare sa faca nimic de 8 ani sau gasit acuma in ultima suta de metri sa puna ei 1000 de saci pe care tot locatari de langa Dunare ii pun Vorba unui domd “FAC” “DAR NU FAC NIMIC” sa le fie rusine…..

 2. nu sunt imagini prea frumoase… Numai gandul ca s-ar putea intampla,ma ingrozeste! De-asta e bine sa facem totul pt a preveni. Trebuie ales cu grija locul unde se face voliera si felul in care aceasta se construieste. Saracele pasari si animale!

 3. Cred ca si porumbeii simt acelasi sentiment ca si oamenii cand isi vad casa inundata :(

  Totusi e uimitor cum o pasare libera nu isi paraseste cuibul nici in aceste conditii, ar fi putut zbura si sa spuna “ma duc undeva unde e bine si uscat, nu stau in apa”.
  Sa speram ca se vor linisti aceste inundatii !

 4. Da,groaznic,ganditi-va ca in momente de genul acesta trebuie sa iti faci griji ptr familie,casa,rude,prieteni, si porumbei dupa cum se vede in imaginile de mai sus….Am prins si eu in perioada comunista aceste probleme,la 30 km de Bucuresti-comuna Floresti-Stoenesti,oamenii dormeau prin poduri,pagubele erau mari ptr ca erau vremurile de asa natura.Viitura de pe Dunare se apropie de Romania,sper sa nu aduca cu ea aceleasi probleme!

 5. este o situatie foarte neplacuta pentru oricare dintre noi,dupa cum pare este la limita de a inunda si in interiorul crescatoriei.

 6. Sa multumim Domnului ca ne-a ferit de asa ceva..cu toate ca nu suntem mai buni.. oricum, are porumbei frumosi :)

 7. Doamne pazeste-ne!
  Pt. ca oricum, in afara de D-zeu, de noi, romanii, nu are grija nimeni.

 8. porumbelulmeu.com , da-i zoom , si ai sa observi ca si cusca e inundata in interior , nu doar la exterior.. Saracii porumbei , cine stie cati puisori au fost masacrati din cauza apei… Din cauza asta omul trebuie sa se gandeasca de 2-3 ori , unde e bine sa-si construiasca locuinta . Ne-o facem cu mana noastra

 9. …o situatie fara precedent…Serbia,Croatia,si Bosnia-Hertegovina,nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie de peste un secol…

 10. autoritatile nu fac nimik.de ce?simplu!trebuiesc aduse cateva barje de pietre pt a face digul.nu vor aduce pt ca nu vor castiga nimik hienele.acum sunt importante alegerile.pe urma vor veni banii pt calamitate vor face ceva clientii politici ,ceva de mantuiala si vor incasa cateva sute de milioane.de curiozitate sa vedeti ce se va intampla la fetesti jud.calarasi.primarii sunt ocupati cu campania nu cu soarta noastra.pun pariu ca si la noi va fi la fel.e cea mai mare viitura din ultimii 100 de ani.banii sunt deja impartiti.in loc sa facem infrastructura facem parcuri de ste de mii de euro in sate de batrani.dalele dupa dunare au ajuns pe la vilele javrelor politice ca stavilare pt ca au case pe malul dunarii.sa dea domnu sa le ia apa asa poate se vor satura.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *