jc-fgheorghita1. porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Ma numesc Gheorghita, am 16 ani si sunt din Buzau.
2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Pur si simplu mi-au placut, mi-am pus in gand ca trebuie sa am si eu, am citit foarte multe despre ei ca sa nu fac greseli, mi-am facut niste custi intr-o leasa de porumb unde am acum rafturile acelea si mi-am achizitionat o pereche (Cel Rosu si Siva care cloceste).

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
Acum am 9 porumbei, 7 voiajori si 2 jucatori. Dar din toti numai 4 ii am invatati, urmeaza sa-i invat si pe ceilalti dupa o serie de pui.
4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Majoritatea prietenilor mei sunt copii care stau toata ziua in fata calculatorului si nu prea stiu ei ce fac eu aici iar mama considera pierdere de vreme; tatalui ii plac ba chiar ma mai ajuta.
5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Nimic nu este greu, este un hobby foarte interesant la care poti sa inveti ceva.
6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Nu m-am hotarat inca dar chiar cand ma voi angaja tot nu ma voi lasa de accest hobby ba chiar jumatate din salariu lunar il voi investi in ei.
7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
Culturismul, fotbalul.
8. porumbei.ro: Daca ai o intrebare care te framanta in legatura cu porumbeii spune-ne, sa incercam sa iti oferim raspuns.
Nu am intrebari pe care sa vi le adresez doarece am citit tot despre porumbei, as vrea insa sa fac un apel catre toti columbofilii, eu as vrea ca in Mai cand se zbora porumbeii sa incep sa zbor si eu dar problema este ca nu am cu ce deoarece singurii porumbei inelati sunt rosu si baltatu iar ei sunt la matca si daca nu i-as mai tine la matca nu as mai putea sa-i inmultesc + de asta porumbeii mei sunt din “prins” de altii si nu as putea sa-i bag la zbor deoarece s-ar pierde 90%.

Deci apelul meu la voi este daca exista oameni cu suflet din Buzau care pot sa-mi dea o pereche de porumbei sau chiar un porumbel ca poate nu aveti pereche pentru el sau mai stiu si eu ce, sa am si eu cu ce zbura, daca anul accesta mi-as face un lot de 25 porumbei as fi fericit.

Cei care vor sa ma ajute lasa-ti mesaj sau trimite-ti-mi un mail cu numarul de telefon. Promit ca si eu la randul meu daca o sa primesc o sa dau puisori la juniorii columbofili.