Licitatie totala a tandemului Zatusevschi & Colniceanu

LICITATIE TOTALA – LOT DE ZBOR AL TANDEMULUI ZATUSEVSCHI & COLNICEANU pe SportColumbofil.ro
zatusevschi-colniceanu
Tandemul Zatusevschi+Colniceanu a luat fiinta in anul 2007, iar in vara aceluiasi an au participat la sezonul cu puii unde au iesit Campioni Nationali UCPR la primul sezon competitional: Loc 1 National Laureat Pui, loc 2 National Crescator Pui, Loc 3 National Viteza Pui cu porumbelul 700208-07 F, care s-a dovedit a fi cea mai buna zburatoare de Viteza si Demifond a tandemului in urmatorii 4 ani, an de an in Expo Nat pe podium precum si in Lotul National si Balcaniade.

Primii porumbei cu care am avut rezultate au fost achizitionati de la Andrei Marius, Mantescu Razvan Hamza Valeri, Avram Ion, Frantescu Valentin, Vladescu Alex, continuand apoi cu porumbei din Columbodroamele Europei, Crescatoria Balkanic Fair-Play, Dr. Dinu Mihai (reprezentantul Pipa in Romania). Cu un lot relativ restrans de porumbei dar tot mai omogen tandemul a reusit ca in fiecare an sa fie in top 10 atat la porumbeii prezenti in Expozitiile Nationale cat si la numarul de norme.

Un palmares impresionant in doar 6 ani, peste 100 de trofee Nationale si Zonale (de la Locul 1 National categoria Viteza pana la Locul 1 National As Maraton), plachete de Maestri ai Sportului Columbofil si Maestri Emeriti ai Sportului Columbofil, participanti an de an in Lotul National al Romaniei, Cupa Continentala Budapesta 2012 si Balcaniade.

loc1--ref

Dupa aceste realizari, tandemul va renunta la zborurile in campionat pentru a se concentra pe competitiile din columbodroame si pentru a se dedica cat mai mult timp Columbodromului Superstar www.columbodromsuperstar.ro. Din cei 20 de porumbei ramasi dupa 15 etape in 2012 si selectati din 2007 vor fi oferiti la licitatie in 2 serii de cate 10, 15 fiind prezenti in Expo Nationala Targoviste 2012, ocupand locuri fruntase la toate categoriile (Locul 1 National AS, Locul 1 Viteza palmares 5 ani etc.).

Acceseaza licitatia pe SportColumbofil.ro.

Categories Stiri