Mai poate fi sportul columbofil un hobby placut?

Mai poate fi sportul columbofil un hobby placut? Membrii clubului Vasile Poenaru,Paulesti,afiliat la U.C.P.R. doresc ca prin urmatoarele randuri sa va demostreze ca acest lucru este inca posibil.

Iata ca noi,dupa primele 7 etape de concurs avem deja 3 etape derby organizate ,aceasta pentru a impulsiona pe toti membrii nostri sa-si ingrijeasca ,antreneze si sa-si zboare pasarile cu pasiune.

Dupa cum o sa vedeti in urmatoarele imagini,majoritatea columbofililor sunt tineri si dornici de afirmare ,cu aceasta ocazie primind prima cupa de cand au porumbei.

Speram ca si pe viitor sa organizam si alte astfel de “suete” columbofile.

Categories Diverse

37 comentarii la “Mai poate fi sportul columbofil un hobby placut?”

 1. sportul columbofil mai poate fi un hobby doar daca nu te intereseaza performanta/rezultatele…altfel cred ca depaseste limitele unui hobby….

 2. mi-ar placea sa vad asta si la noi la club in loc de certuri peste certuri, a ajuns columbofilia un motiv de ura intre oameni….

 3. in ziua de azi hobby in nici un caz de mult nu am mai vazut un crescator care sa puna pe primul plan porumbei si apoi nevoile lor (ale porumbeilor) in ziua de azi 95% din crescatori ii cresc pentru bani sau doar sa vanda si sa creasca alti….

 4. foarte frumos si sa o tina tot asa ,salut fratii Zidaru

  N Andrei_Arges

 5. cam rablagiti “tinerii” care au primit cupele..:))))

  lasand gluma la o parte e ft frumos ca unii se mai si inteleg si pot participa la astfel de iesiri…felicitarile mele crescatorilor de acolo!!

 6. Pe 19.06.2011, dl. pres.Sinca ,invita pres.celorlalte federatii columbofile la un gratar. Nu se accepta neparticiparea sub nici o forma.

 7. Salutare….foarte frumos….si la Gyosport se practica asa ceva..tineti-o tot asa ..sa iasa fum

 8. cam rarut asa ceva , dar foarte frumos , felicitari !

 9. frumoasa premiere daca ar fi asa peste tot ar fi ceva remarcabil…dar in inumite parti nici premierea nu se mai face dapi petrecere sau un gratar….frumos.

 10. mi-ar placea sa vad si la noi in targoviste la fel:))
  dar ar fi imposibil :)

 11. Felicitari fostilor mei colegi … satisfacti pe masura eforturilor depuse si sa o tineti tot asa…vant in pene !

 12. f frumos se vad ca oameni sunt de treaba la mine la club numai inganfati care rad unu de altul … numai bine

 13. foarte frumos felicitari asa mai merge ,buna idee mi ati dat la anu organizez si eu o astfel de suieta

 14. porumbeii sint o pasiune prea scumpa…din punct de vedere financiar…m.ales cei sportivi…, cheltueli mari…, cei care o fac doar pe-ru bani nici nu detin pasare buna.

 15. cu parere de rau putini specialisti cu bani…, si multi fara bani…

 16. foarte frumos,ce frumos ar fii daca ar disparea invidia si dusmania dintre columbofili de peste tot,sa fie uniti,sa se ajute chiar si cu sfaturi,dar deocamdata acestea raman doar vise.bafta tuturor in continuare

 17. Deci se poate… intr-o ,,lume” columbofil plina de rautati, de incercari de frauda, jigniri si mai ales lipsa bunului simt mai exista si columbofila de calitate.
  Columbofili pentru care acest sport este unul respectat, apreciat si mai ales tratat cu fair-play unde vad ca oamenii sunt cu adevarat niste colegi si nu ca niste dusmani.

  Felicitari inca odata si jos palaria pentru altmosfera si intelegerea de acolo, pot sa spun ca faceti o aroganta in comparatie cu ce se intampla la alte cluburi din tara noastra.

  Cu respect, mult succes la urmatoarele etape si sa ramane la fel!

 18. cineva aici de-re rautati…, intr-adevar columbofilii am impresia ca sint cei mai micinosi oaneni…, m. ales cind vine vorba de performanta.

 19. pt. cristov mitica
  Prietene ce e cu atata negativitate ?observ ca toate comenturile tale sunt numai pesimiste ?ai suferit prin copilrie vreun traumatism legat de porumbei sau porumbari de ne urasti atata si ne critici?chiar csunt curios

 20. Tinand cont ca eu personal cunosc foarte multi dintre baieti de acolo le urez ,vant in pene si mult noroc si din partea colegilor de la Voiajorul Tinosu Un an plin de satisfactii !Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *