Ma numesc Morosan Razvan, am 13 ani si practic sportul columbofil de 1 an si 3 luni. Am dorit sa fac acest topic pentru a va arata un nou model de crescatorie si cat am evoluat eu in acest an.
Dupa ce am postat acest topic http://www.porumbei.ro/juniori-columbofili-morosan-razvan/ cativa oameni din orasul meu si ei columbofili m-au contactat si m-au ajutat pentru a inainta in aceasta pasiune.

Rugandu-ma toata iarna la tatal si bunicul meu sa-mi faca o noua crescatorie deoarece prima era jalnica fara lumina, aerisire sau spatiu in sfarsit in martie 2012 am inceput lucrarile la crescatorie, ea a fost facuta in locul unde era vechea crescatorie doar ca facuta mai inalta si compartimentata.

Am lucrat la ea cam vreo 2 saptamani dar totul a meritat pentru ca am reusit sa-mi fac o crescatorie cat de cat acceptabila la ce vreau eu sa fac cu porumbeii din ea.

Dupa ce am scos pui am vrut sa particip cu ei la concursuri si m-am inscris la asociatie si acolo m-au primit cu mare drag. Am inceput antrenamentele cu clubul cu 15 pui din care au ramas 9 care i-am bagat la concurs si mai am doar 4 din acei pui, si mai am cativa tardivi si restul maturi.

Si spre surprinderea mea au aparut si rezultate. Un porumbel care are facuta norma la etapele de viteza si un altul care a obtinut locul 8 pe club la etapa de derby si eu m-am uimit cum din primul an cu asa putina experienta am obtinut asa rezultate, pentru mine inseamna foarte mult.

Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc lui:

Hrisca Florin care m-a ajutat cel mai mult, Strugariu Dinu care mi-a dat o parte din porumbei, Aurel Ceobanu, Lucian Lucan, Buta Nelu.

Pentru mai multe poze click aici —> http://razv174.sunphoto.ro