Model nou de odihnitori V

Imaginatia nu prea are limite. Iata un nou model de odihnitori “V”.

Sugerat de Geo

22 comentarii la “Model nou de odihnitori V”

 1. FOARTE INTERESANTE DAR PARCA SE VEDE PREA TARE MURDARIA DECIT PE CELE OBISNUITE
  SAU CEL PUTIN ASA MI SE PARE MIE ,NUSTIU

 2. Heh da, murdaria se vede pentru ca sunt orientate invers fata de V-urile clasice, cu placa la vedere. Mie imi place ca se pare ca cei de la etajele inferioare nu-si mai pot lua proiectile in cap nici daca ar vrea. :))

 3. ca sa nu se mai vada mizeria la astea ai putea sa faci placa aia neagra din plasa cu patrate dinaia mai tare , sa pui jos dea lungu ca o tavita si ai scapat unpic , dupa mine daca nu ai vrea sa se vada

 4. Nu mi se par mai practice decat cele clasice pentru ca se pot deplasa mult mai usor de la un suport la altul si se face si risipa de material. Mai ales in cazul masculilor este foarte util sa aiba fiecare locul lui pe care sa ii fie greu sa il piarda in fata altuia. La cele in V intors o pasare nu se poate aseza decat pe unul liber sau in capul unei pasari care deja ocupa unul, la cele din filmulet un mascul dominant poate ocupa lejer un rand intreg de odihnitori. Cele din filmulet nu mi se par utile decat prin faptul ca protejeaza de excrementele celor de pe randul de deasupra.

 5. Inteleg ce zici tu Valentin dar nu vad cum s-ar deplasa pentru ca placa aia e la unghi de 45 exact ca la V-ul clasic deci aluneca, nu pot merge pe ea ca sa ocupe odihnitorile vecine usor, tot trebuie sa zboare de pe una pe alta ca la cele clasice.

 6. Degeaba este la 45 de grade daca nu este dintr-un material gen tabla foarte alunecos. Daca este din plastic sau lemn si mai este si murdar de excremente or sa faca autostrada pe acolo. La cele clasice ii impiedica mai mult suprafata foarte mica de aterizare decat unghiul, mai ales daca acea odihnitoare este ocupata, pe cand la astea daca se ajuta si de aripi putin pot merge linstiti de la un loc la altul, au practic de facut doar 2-3 pasi.

 7. Usor de curatat si practic, dar, la fel spun si eu mult material, si mi se pare ca sunt putine locuri , nu ca ar fi un lucru rau dar la pui… trebuie nr. mai bine ca cele de la Arona Tenerife :P .

 8. mi se par cam incomode adik…nu stiu sta cam chinuit pe patratele alea de blana de 2 cm cubi;))…:|;)

  vant in pene!!!

 9. frumoase odihnitorile :) dar mi se par mai accesibile cele clasice decat astea.Sunt de aceasi parere cu alecs.

 10. eu cred ca stau mult mai comod pe astea.sunt mai late si nu trebuie ca porumbelul sa stea incordat ca la V obisnuite dupa cum ati observat la V obisnuite porumbeii strang din ghiare ceva mai mult pentru a nu cadea.
  parerea mea.

 11. foarte frumoase.ocupa un pic mai mult loc ca cele clasice dar nu e o idee deloc rea si sunt comoade dupa cum se vede in filmuletz

 12. Interesante, mie chiar imi plac si mi se par traditionale :)) < oricum si porumbei au fost frumosi din filmare !

 13. Pe mine mar inerva ca toata murdaria ar cadea in fata pe pardoseala . Eu le prefer pe cele clasice , cele de tip rastel .Se pot modifica usor din odihnitoare in boxa , pentru femelele vaduve , sau chiar si pentru cupluri la natural daca nu mai ai loc in compartimentele cu boxe destinate naturalului . Oricum interesanta si aceasta idee de odihnitori.

 14. Nu mi-se par mai eficiente decat cele obisnuite, in plus murdaria se vede prea tare si au un aspect modest.Deci eu raman la cele traditionale.

 15. parca ar scoate in evidenta murdaria si par foarte modeste deci parerea mea toto cele traditionale sunt mai bune

 16. Aceste odihnitori se foloseau in Bucuresti acum 40 de ani dar aveau si despartitori. Nu sint practice si porumbeii se murdaresc mereu .

 17. frum odihnitoarele,dar murdaria se vede mult, dar tot odihnitoarele in V sunt mai spatioase si mai comode. VINT IN PENE TUTUROR.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *