Buna ziua! Sunt Costin din DB si am mare nevoie de ajutor! Apelez la site-ul dvs. in speranta ca cineva imi va da raspuns la problema porumbelului meu. A fost un bun zburator atat ca yarling cat si ca matur, insa anul asta nu il mai pot angaja nicaieri. E bolnav si nu stiu exact ce boala are. Daca sta linistit in cotet ai zice ca nu are nimic insa daca il agit putin sa zboare de colo colo din boxa lui pana in sputnic si invers practic isi pierde echilibrul.

Nu se mai poate tine pe picioare, se rezeama in gusa. Dupa ce se linisteste din nou nu mai pare bolnav. L-am lasat liber afara si are chef de zbor, dar dupa doua, trei ture de zbor normal in jurul casei incepe sa dea ciudat din aripi, ai zice ca pe rand si cade din zbor.

Initial ma gandisem sa renunt la el dar am zis sa incerc si aici poate cineva are rezolvare la asta. Daca nu reusesc, o sa ramana doar amintirea ca a fost o pasare buna. Mentionez ca am avut dealungul timpului si porumbei care au avut paramixoviroza si care se manifestau diferit, cu capul intre picioare sau care se dadeau peste cap. De cativa ani buni nu am mai avut aceasta problema insa cu porumbeii mei.

O sa atasez si cateva poze facute azi, am facut chiar si un scurt video, sper sa reusesc sa il atasez. Daca ati mai intalnit problema asta si ma puteti ajuta va multumesc anticipat! Pana intinsa tuturor, ca mai e foarte putin pana incep cursele!