DSCN1242Salut,

In 2011 am cumparat in Timisoara porumbelul mascul UCPR 08-903034, mascul care mi-a devenit foarte drag cu toate ca toti puii obtinuti de la el au fost masculi si asta cu 4 femele diferite in cei 3 ani trecuti. Am reusit sa-l invat la mine relativ usor si parea foarte linistit si fericit.

In iulie 2014 a fost pus in pereche cu femela F-10-0446787, nascuta la mine, si ea unul dintre potrumbeii mei favoriti si asteptam cu nerabdare puii lor. Am obtinut o pereche de… masculi :). Inca din toamna trecuta masculul lipsea tot mai mult de acasa, dar nu am luat treaba in serios pana cand anul acesta in 9 aprilie m-am trezit cu 2 pui flamanzi in cuib si el si femela lipsa…

Mentionez ca tin porumbeii la tara si nu ajung zilnic la ei, deci nu pot sti cu siguranta data disparitiei. Sper, de dragul porumbeilor, ca s-a intors la vechea lui casa si a fost inchis din greseala de fostul stapan.

Mi-ar placea sa aflu asta, mentionez ca nu-l vreau inapoi nici pe el nici femela, doar as vrea sa ma asigur ca nu au cazut victima rapitoarelor si sunt inca vii si sanatosi. Atasez si poze sa fie mai usor recunoscuti, poate am gresit seriile, dar pozele sigur nu. :)

Numai bine,
Dorin