Pigeon Racing in the Philippines | Cinematic Drone Pilot

https://www.youtube.com/watch?v=sGGYnnxVHk0
Poate pe viitor vom avea si noi prezentarea unui Derby national in acest fel.

Categories Stiri

7 comentarii la “Pigeon Racing in the Philippines | Cinematic Drone Pilot”

  1. In majoritatea tarilor din Asia sportul se joaca pe sume frumoase de bani.La noi in Romania nici 1leu de bucata la premiere nu vor sa puna nimeni.De ex un concurs cu 10.000 porumbei/1-5lei de bucata ar fi motivator sa te sacrifici.La noi majoritatea isi baga degetul in cur pentru 1 leu….

    Apoi Europenii in special Belgia si Olanda sunt parintii sportul columbofil.La noi,cu exceptia la cativa oameni seriosi cu caracter si pasiune,se practica smardoiala, furtul,smecheria,mici si bere etc…Cand suntem atat de inapoi cu peste 100de ani, Mai putem vorbi de Drone?….

  2. Filmarea arata nivelul profesionist la care se face sportul columbofil.Cuvintele sunt de prisos! După ce mi s a intamplat anul acesta,adica nerspectarea protocoluli dintre cluburi,si implicit renuntarea la ultimele 5 etape . consider că sportul columbofil la noi se face total primitiv!Sunt prea multe capetele pătrate la conducere,si nu evoluam La anul o sa schimb clubul si poate si federatia..daca nu merge,O sa ma uit pe you toube la porumbei!

  3. O lansare, urmata de o urmarire a dronei pana acasa, ar fi frumos!

  4. Despre ce vorbim ???? Suntem cu multi ani in urma si nu numai la”capitolul ” columbofilie .Bafta tuturor !!!!

  5. Nicaieri in lume nu este perfect,noi avem in toate domenile superbi conducatorii pe care-i votam,deci avem ceea ce meritam !

  6. Ce mi se pare mie incredibil e ca mi sa parut ca vad o persoana cunoscuta care semana izbitor de bine cu un membru din comitetul federatiei. Era prin spatele camionului, cu o sacosa de plastic plina cu bani, firesc de altfel 5 lei/ bucata pr fiecare etapa de fond. Ce ma mira e ca nu se imbarca ca la noi 1 singur sistem de club pt tot judetu. ( sa dureze imbarcarea juma de zi) . Oare astia platesc comisia ( da 1 comisie pt tot judetu). ??? Si asa nu mai sunt servicii, nu am ce sa fac. Stau la cozi ,ma relaxez, liga campionilor. Inca ceva…taivanezii astia sau ce dracu or fi e nuli. Ei nu razuiesc stickere, nu anunta, e zero concursu. Intr-un cuvant ..ne pisam pe filmarea lor de exceptie.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *