Porumbei in Palatul Parlamentului


Sursa FB.

Categories Diverse

13 comentarii la “Porumbei in Palatul Parlamentului”

 1. Bai nene cat mi-am dorit un ciocolatiu d-ala… numai in parlament nu il cautasem.

 2. nice, astia macar cauta cuib si faca pui, nu cauta bani :D

 3. Acolo este locul lor…porumbei precum parlamentarii, cand sunt pe langa tine iti ciugulesc din palma, cand se ridica se ca_a pe tine !

 4. Foarte bine zici Andrei !! E superb ciocolatiul de pe masa !!

 5. Por.ro , nu stiu de ce , dar am un sentiment ca esti mare fan Meullemans : ))) : )))) : ))). Numai ca nu-ti iei ca nu prea te induri sa-i zbori : ))) :))) :))). Si te inteleg perfect , ca si eu fac la fel . Nu neaparat Meullemans , dar orice culoare mai ciudata tare te incanta : )))) : )))) : )))). Stiu cum e : )) :)) :)) :))

 6. @mielu: am luat o femela iarna asta (pretul pomana) sa incerc sa scot din ea… stiu ca sunt praf astia la zboruri, si nu vezi niciunul prin expozitii dar ma distrez si eu. Partea proasta e ca nici nu da pui de culoarea asta decat cu alt ciocolatiu sau urmas de ciocolatiu.

 7. Por.ro , eu sunt foarte foarte aproape sa ma hotarasc sa cumpar o pereche . Dar , la fel ca tine vreau sa gasesc ciocolatiu ciocolatiu , ala mai inchis asa , fara alb . Peste ceva timp o sa-ti trimit ceva poze cu cativa din coloratii cu care lucrez acum . E atat de greu sa-i inmultescccc … pfff . Eu unu sunt terminat dupa tot felu de colorati , de culori ciudata , de combinatii de culori . Si toti sunt voiajori pur sange .

 8. Eu am luat cu alb, imi plac si stropitii aia. Referitor la culori, presupun ca stii de grupul de pe Facebook dedicat voiajorilor care au culori rare.

 9. Nu ma pricep la genetica culorilor insa porumbelul de pe masa este galben in viziunea mea in timp ce meulemansii sunt rosii.
  AStanciu, am dreptate sau nu?

  P.S. – o pereche de Meulemans imi iau si eu. Cum zboara nu ma intereseaza, doar cum arata. :)

 10. Mie mi se pare foarte interesant cum rezista genetic culorile astea in salbaticie pentru ca se transmit destul de greu. Parca e mai greu sa le obtii in crescatorie decat in libertate. Am vazut rosii recesivi si galbeni prin destule parcuri din Bucuresti. Sunt 2-3 bucati intr-un stol mare dar totusi culoarea nu dispare.

 11. Galbenul ala este scos din niste parinti care vor mai da probabil galbeni ca el.
  Ca acei porumbei (parintii) mai sunt o gramada in comunitatea respectiva (genetic vorbind) si, daca hazardul sortii va face sa se intalneasca alti 2 asemenea, rezultatul va fi inca un galben.
  Variabilitatea genetica la gutanii comunitari este incredibila sub aspectul culorilor (ca si gene dominante ori recesive) iar posibilitatile de “combinare” nenumarate.
  In cotetul tau, variabilitatea genetica este mult mult mai redusa si posibilitatile de asemenea proportional reduse.
  Dar, nu intru in amanunt intr-un subiect care ma depaseste. Vorbesc doar atat cat am cunostinte (bazate strict pe observatii personale, intamplatoare).Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *