Salutare tuturor, ma numesc Valentin, am 19 ani si sunt mare iubitor de porumbei, ca si voi de altfel. Azi am hotarat sa imi aduc porumbeii la bloc. Pana acum i-am tinut la tara insa am ajuns sa trec foarte rar, de 2 – 3 ori pe an eventual vara, iarna si de paste deoarce timpul nu imi permite.

In al doilea rand motivul pt care vreau sa ii aduc la bloc este pentru ca in podul casei la tara mi-au aparut sobolanii de care in doua randuri am incercat sa scap de si apar tot mereu, care mi-au facut cateva pagube iar in voliera nu pot sa ii tin pentru ca la mine la tara sunt foarte multi hoti care nu rateaza ocazia sa puna mana pe ceva.

Am reusit sa imi conving parintii sa fie de acord cu aducerea lor la bloc si sa imi amenajez un loc in podul blocului pentru acestia insa totul cu acordul vecinilor. De aceea va cer ajutorul vostru pentru ca nu stiu cum sa ii conving pe vecini sa accepte si sa intocmesc ceea ce este necesar pentru aducerea lor.

O a doua problema este ca nu am cucumea in acoperisul blocului pentru a putea intra lumina si iesi porumbeii si nu stiu cum sa fac asta, se gasesc cucumele pentru acoperisuri de bloc din tabla ? Trebuie sa-mi construiesc eu? Va rag sa ma lamuriti si pe mine.

Valentin