Porumbei.us inoveaza experienta online a columbofililor

Spunem acest lucru deoarece Porumbei.us este cel mai complet site pentru columbofili din Romania. De ce spunem asta? Pentru ca pe langa serviciile pe care vi le-am mentionat anterior ca le ofera site-ul, de curand s-au mai infiintat cateva aplicatii care vin in ajutorul membrilor site-ului:

– Categoria “Intrebari” – aceasta categorie este o “ustensila” de mare folos pentru ca aceasta ofera posibilitatea de a ajuta incepatorii sa invete lucruri noi despre columbofilie. De exemplu daca ai o intrebare de genul “Am un porumbel care nu vrea sa se imperecheze”, o pui pe site, la categoria “Intrebari”, iar membrii site-ului care sunt mai experimentati iti vor sugera diverse metode da a rezolva problema cu care te confrunti.

– Categoria “Catalog produse” – categoria aceasta este o categorie de vanzari. In aceasta sectiune a site-ului membrii pot scoate spre licitatie sau vanzare directa, porumbeii pe care ii detin in voliera.

Pentru cei care nu au mai intrat pe site si nu stiu ce contine vom face o mica recapitulare: Porumbei.us este prima retea de socializare care ARATA EXACT CA FACEBOOK, dedicata columbofililor romani, care face ca, comunicarea dintre columbofili sa fie mult mai simpla! Site-ul contine o categorie de Articole (Stiri,Articole,etc), un Forum, o categorie de Sondaje, una de Videoclipuri, una de Evenimente pentru a va tine la curent cu toate evenimentele columbofile din tara, o categorie de Anunturi pentru anunturile de vanzare/cumparare, una de Intrebari in caz ca aveti nevoie de un raspuns pentru intrebarile dvs. legate de columbofilie, si nu in ultimul rand o categorie de licitatii si vanzari directa, numita “Catalog produse”.

Acest site este un adevarat “dispozitiv” pentru columbofili, care ii ajuta in cunoasterea de noi columbofili si in invatarea artelor cresterii porumbeilor! De asemenea Porumbei.us reprezinta cea mai simpla metoda de a va face cunoscuta crescatoria!

Atentie! Acest site provoaca dependenta!

Click pentru a intra pe Porumbei.us

Categories Stiri