Porumbel cu stranut

Buna ziua, ma adresez Dvs. cu rugămintea de a ma ajuta in identificarea bolii si a tratamentului pentru un porumbel tardiv 2018. Mentionez ca aceste simptome numai el le are si ca tot lotul a trecut prin tot setul de tratamente recomandate.

Singurele care ii potolesc tusea pentru câteva săptămîni sunt bucatele de usturoi băgate pe cioc. El este vioi, mănîncă si nu a slăbit, doar acest stranut care apare la un interval apoi dispare.

12 comentarii la “Porumbel cu stranut”

 1. Salut! Cel mai probabil este de la praful de crescatorie, el fiind ceva mai sensibil.

 2. Zici ca.i lisita sau garlita.

  Fa.i un tratament cu lincospectim , belgia, injectabil, subcutanat, in ceafa, 0,2 ml, timp de 5-10 zile.

 3. I s-a lipit vreo samanta mica ( de obicei de in) in gat. Cu o siringa de 5 ml,o umpli dupa care ii deschizi ciocul si i-o descarci pe gat.

 4. 2g/l apa tilozina sau 1g/l conform recomandari producator 10 -14 zile .este Putin tricomonoza faringolarigiana cu in mic amestec probleme respiratori ( bronsita) Sa auzim de bine rezultatu in nine LA mine dupa 3 zile testament

 5. Daca nu gasesti remediu lasa-l afara ca poate isi gaseste el mai bine medicina prin natura care isi va urma cursul, nu are rost sa se chinuie, multi porumbei cand ciugulesc pe afara defapt ei cauta ceea ce are nevoie corpul.

 6. linco-spectin injectabil/ 3-5 zile, am avut si eu 2 porumbei cu respectiva problema. mare grija cu praful .

 7. Usturoiul potoleste astmul bronsic, citeste aici:
  http://www.taifasuri.ro/taifasuri/farmacie-verde/497-farmacia-verde-usturoiul-in-lupt-cu-astmul-bronic-
  El este eficient impotriva crizelor de astm:
  https://www.viata-libera.ro/s%C4%83n%C4%83tate/90501-usturoiul-eficient-impotriva-crizelor-de-astm
  Sau ii iei un inhalator :D
  Daca nu faci nimic, inflamatia poate ajunge atat de mare incat se acopera complet caile respiratorii si se sufoca.
  Din cate stiam si cafeaua este eficienta in criza de astm; dar nu stiu cata agitatie ii provoaca cafeaua unui animal si-asa destul de energic.
  Nu incerca tratament cu antibiotice (lincospectin) sau alte medicamente (tilozina) deoarece nu au nici un efect asupra astmului. Nu scapa nici oamenii de astm. Ideea este doar de a calma crizele de astm.
  Cu cat un organism are mai multe toxine, crizele de astm vor fi mai dese. Un organism detoxifiat va avea crize de astm mai rare. Cred ca ar trebui sa-l faci sa bea mai multa apa. Daca reusesti, vei observa dupa o luna ca atunci cand bagi nasul in penele lui nu mai are mirosul acela de urina (efort mult, apa putina, piele plina de toxine).
  Numai bine!

 8. Lipsa vitaminelor A si C, oboseala, efortul, stresul, mizeria declanseaza crizele de astm. Un tratament naturist despre care se spune ca a vindecat astmul este: Primed 2.
  Atentie: cafeaua nu este indicata astmaticilor, la ordinea zilei, ci doar in cazul unei crize puternice de astm, cand nu este altceva la indemana, deoarece este toxica.
  Porumbelul nu trebuie supus la efort, deoarece poate muri in zbor sufocat. Vitamina A este importanta, dar trebuie determinata doza uzuala la porumbel pe zi, deoarece o doza mai mare este toxica asupra aparatului reproducator si are efecte teratogene. In rest, antihistaminice = medicamente folosite impotriva alergiilor, care combat actiunea nociva a histaminelor din organism.
  http://www.eva.ro/sanatate/medicina-alternativa/astmul-tratat-naturist-dar-nu-numai-articol-4301.html
  numai bine!

 9. Aerul curat e cel mai bun remediu..praful si unicitatea ii omoară…creează condiții mai bune decât e..Si apoi vezi…eu folosesc cu succes enteroguard 1/2 cp pe zi..Si cred ca e ok…Dar sigur praful e problema…succes

 10. Chris mersi de informatii! Nu erau pt mine dar ajuta. Imi permit sa adaug faptul ca cafeaua, poate produce acid la stomac. Personal am patit.o. Revenind la porumbel,dc vrei sa faci performanta sau pe aproape :) ,astfel de exemplare se elimina sau dc sunt unii mai milosi,sa nu reproduca din astfel de organisme sensibile. O zi buna !

 11. Va multumesc la toti pentru sfaturile date, se pare ca era o tricomonoza faringiana combinata cu o sensibilitate respiratorie, l-am reparat cu metronidazol si tilozina.
  Vant in pene in noul sezon !Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *