porumbel gasit Bucuresti

Buna ziua tuturor.

Domnii mei in primul rand vrea sa va felicit pe toti pentru modul profesionist in care va ocupati de informarea membrilor Federatiei dumneavoastra asigurandu-le toata logistica necesara, privind informatiile legate de aceasta activitate in care dupa cum observ din materialele citite la nivel de tara sunt foarte muti crescatori de porumbei. Probabil ca acestia au plecat de la un simplu hobby care in timp s-a transformat intr-o mare pasiune si dragoste fata de aceste pasari minunate. Problema in care doresc sa-mi acordati sprijin este urmatoarea: – pe data de 20.04.2010 am gasit cazut la sol in curtea Universitatii Politehnica din Bucuresti un porumbel voiajor marcat cu urmatoarele inele portocalii: 1) – C. STANCU – jurist – Bucuresti, 2) – Romania – 2009 – seria: 266.827.

In incinta acestei institutii (unde de alt fel si lucrez) sunt multe antene ale operatorilor de telefonie mobile cunoscuti care probabil au dus la au deturnarea lor de la traseul de intoarcere catre voliera de unde au plecat (?!)…astea sunt simple pareri personale, nu cunosc cauza ptr care a cazut la pamant, – dar am vazut/contstatat efectul acesteia si anume ca avea o rana destul de pronuntata la aripioara dreapta, fiind afecta si piciorusul drept .

In aceeasi zi l-am dus la Facultatea de Medicina Veterinara (cea de pe Splai, langa ING Asigurari de viata) unde a fost consultat cu amabilitate de un domn medic specialist care imediat i-a facut o injectie (antiinflamator…) si i-a pus pe rana sangeranda un praf coagulant, – dupa acest episod l-am luat cu mine acasa unde i-am asigurat hrana specifica + un habitat corespunzator.

De aproximativ 2 saptamani l-am cazat la birou, deoarece ma gandisem sa-l eliberez in apropierea locului unde a cazut, dar spre desamagirea mea in clipa cand l-am ricat usor in aer si apoi i-am dat drumul a cazut jos neputind sa-si foloseasca aipioara ranita, demonstrandu-mi clar ca nu e apt ptr zbor si ca probabil nu s-a refacut in totalitate.

Rugamintea mea ar fi dac m-ati putea ajuta sa-i gasesc totusi proprietarul , mentionez ca eu am discutat telefonic si cu Presedintele al Federatiei, dl. Parvulescu de la care am primit promisiuni ca va anunta acest eveniment in cadrul sedintelor dumnealor saptamanale/lunare, ma rog nu stiu unde si cum se desfasoara acestea, eu tot mai cred ca-l voi inapoia ptr ca imi este tare mila de el vazandu-l asa abatut, nu e la casuta lui.

Un fapt constatat e acesta, se retrage/se ascunde imediat intr-un colt de fiecare data cand ii dau drumul prin birou, probabil ii este si frica, nu stiu cum sa interactionez cu el, probabil ca un crescator versat stie cum sa se comporte cu el. Pentru o mai buna edificare a celor specificate aici v-am atasat si cateva fotografii cu speranta ca in felul acesta proprietarul lui daca este membru activ activ al Asociatiei din care face parte va cauta sa-l recupereze de la mine, stabilind datele de contact prin e-mail cat mai curand. Inchei aici si va doresc la toti o zi buna.