Porumbelul vine pe autostrada


Mai multi mi-au trimis acest filmulet pentru publicare. Se pare ca intr-adevar uneori porumbeii urmaresc repere vizuale in drumul lor spre casa, in special unele continue cum ar fi cursuri de apa, vai, sosele. Sau poate ca porumbelul se simte “in stol” printre masini? Este interesanta viteza cu care zboara.

Categories Stiri

8 comentarii la “Porumbelul vine pe autostrada”

  1. Efectul de stol!
    “Pasarile” din fata (masinile), “zburand” (ruland pe autostrada cu viteze mari) creaza curenti de aer favorabili porumbelului care astfel inainteaza cu si mentine viteza mare.

    P.S. – aia care rup capete pt. intarzieri, ar trebui ca inainte de ruptul capetelor sa vada astfel de filmulete si, implicit, eforturile depuse de pasari pt. a ajunge acasa. Mai devreme sau mai tarziu.

  2. L-am tot vazut si…sincer, cred ca-i “o facatura”.

  3. Porumbelul depune mai puțin efort cad zboară în stol din cauza ăsta zboară așa jos sa profite de curentul creat de masini. Eu cred ca poate sa zboare fără probleme la viteza ăsta și în afară autostrăzi dar va obosi mai repede. Interesant e faptul ca ăști din Olanda respecta limitele de viteza, ce face amenda din om.

  4. Am aflat și răspunsul de pe net 50 peste viteza legala de la 510 euro în sus. Dacă era în românia sfârșea pe un parbriz de bmw.

  5. @geocris: Bmw negru, bineinteles. :)) Eu inca n-am intalnit in viata asta un bmw negru in trafic care sa nu faca o aroganta, ceva, orice, numai sa nu fie asa cum trebuie sa fii in trafic. 99% au fost nesimtiti. Daca citesti si ai bmw negru, pana mea, faci parte din aia 1%, ok?

  6. E facatura ! Se face tot felul de filmulete false cu calculatoarele.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *