poveste-por-mei4Buna ziua, de prin Iulie anul trecut am gasit un porumbel la vreo 3 saptamani cred, cazut din cuib in apropierea unei cladiri. L-am luat acasa si l-am hranit la mana pana a inceput sa manance singur. Dupa vreo 3 luni aproximativ sotul a gasit un alt puiut, la fel cazut probabil la prima tentativa de zbor.L-am crescut si pe acesta la fel pana a inceput sa manance singur.

Tin sa mentionez ca ziua sunt liberi sa zboare, desi ei prefera sa se plimbe mai mult pe jos :)), iar seara ii inchid. Intamplarea a facut ca cei doi porumbei sa fie pereche, si din februarie au inceput sa faca si pui. Acum intrebarea mea este ce porumbei sunt, avand in vedere ca i-am gasit pe afara si mi s-a spus ca ar fi o corcitura intre voiajori si gutani, acum as vrea si parerea voastra, a celor care poate stiu mai bine, multumesc.

In poze sunt parintii si primul lor puiut care e deja mare insa nu i-am dat drumul la zbor, inca. Acum au facut iar 2 puiuti, au 1 saptamana. As mai avea o intrebare, avand in vedere ca stau la bloc, iar porumbeii ii tin pe balcon, sincer nu vreau sa se mai inmulteasca. Imi ajung cei pe care ii am si ce sa le fac, pentru ca nu as vrea sa-i tin separati mereu, desi alta solutie nu prea vad.

Iuiu