Tendință puternică și nestăpânită însoțită de o preocupare excesivă și obsedantă pentru satisfacerea unor dorințe. Acum vom spune fiecare ca e prea mult, ca nu ne defineste, nu suntem patimasi, mai e si ratiune in pasiunea noastra! Oare? A fost totul o joaca, la inceput . . . acum e nebunie . . . nopti nedormite, zile prea incarcate, buget restructurat, prietenii asteapta si eu astept dar nu am timp nici sa astept, ca nu stiu cand sosesc!

Am aruncat doua salarii pe un ceas destept dar nefolositor, ca ii inregistreaza dar nu ii si declara si ce folos ca am evoluat ?! a fost un vis frumos, prea scurt si m-am intors in timp, vreo douazeci de ani, cand pasiunea mea nu ma slabeste nici zi, nici noapte, dar nu sunt obsedat ! ? Acum stau langa ceas . . . il pazesc , sau el pe mine nici nu mai stiu . . . e concurs de trei zile. Asta e ratiunea de a fi pasionat sau moartea pasiunii?

Un lucru e cert: sunt descalificat : din viata de familie, din viata sociala, de la slujba, dar nu din clasament; sapte zeci si doua de ore am stat langa ceas! S-a incheiat concursul si ma grabesc sa dorm, sa ma hranesc, ca am ragaz cinci zile, apoi…

ADRIAN