Proiect de cusca

Schita-(2)Salut, ma numesc Marin Traian am 18 ani si vreau sa va arat un model (schita) de voliera partea din fata + Voliera exterior. Modelul este facut de mine in intregime. Asa as vrea sa arata vitoarea mea crescatorie de care m-am apucat deja. Mi-ar fi bune niste Sfaturi daca m-ati putea ajuta.

1.Aerisiri
2.Ace Intrare
3.Usi voliera exterioara
4.Voliera exterioara
5.Acoperis 2 ape
6.Dimensiunile Volierei:
-6m Lungime
-2m latime
-2m Inaltime fara acoperis 2,5 cu acoperis
7.Dimensiuni Compartimente:
-Compartiment Zbor 5 m.p (2,5×2)
-Compartiment Matca 4 m.p (2×2)
-Compartiment Puii 3 m.p (1,5×2)

6 comentarii la “Proiect de cusca”

  1. mai bn faci intrarile intre voliera si acoperis.asa or sa intre mai repede porumbei .

  2. si compartimentul de pui mai bn il pui la jumatate ca sa muti femelele din ambele compartimente iarna si masculi sa ramana pe boxe.

  3. Nu are ce cauta obloanele la voliera este o mare crima(nu e pravalie),acoperisul fal intr-o sing.apa,intrarile fale pe partea de sus de sub acoperis cu ace, iar iesirea prin fata dar fara ace,compartimentul femelelor lasal langa al masculilor poate ai sa faci vaduvie si o sa-ti prinda bine,mult mai multa plasa in fata pt. mai mult aer. Pt a avea o mica orientare cauta pe net ,,interviu dupa terminarea sezonului 2013 cu Asmarandei Florentin.” Bafta.

  4. parerea mea ii ca la pui iti trebuie un compartiment mai mare , pentru ca de regula se reproduc multi puii si o sa iti fie cam aglomerati

  5. Vezi fostele comentarii ale lui Butucanu,ca si el sia modificat crescatoria,si ai sa afli acolo detalii.Cel putin intrarea faleo foarte comoda,spre exemplu din schitele care le ai,intrarea ar trebui facuta pe sub streasina deasupra volierelor iar voliera poate sa ramana complt anchisa an fata.Ie si mai ferit de rapitoare plus de asta porumbeii cand ati vin de la concurs vin obositi si trebuie sa ai o intrare comoda .Vezi comentariile STEFAN BUTUCANU profesionist an ale columbofiliei

  6. ascultă la d-l asmarandei , un profesor în columbofilie , mulțumesc !

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *