Cam asa arata unul din felurile de mancare avute la acest revelion, unul dintre cele mai reusite, pe care l-am petrecut intre prieteni columbofili cunoscuti pe site. Da, pana si mancarea a fost on-topic. :) Cei sensibili sa nu se revolte, porumbelul era doar din legume, restul fiind peste.
Porumbelul este decupat profesional, in sistem PIPA, pe “fundal alb”… reteta poate fi imbunatatita adaugand poza macro cu ochiul si ceva rezultate. :))
o fi bolnav de are picioarele galbene :))) a fost la fel de bun pe cum arata ?
Faina reteta cu porumbel.
In Franta, pigeon roti/porumbel fript
este o mancare apreciata si se ofera
la multe restaurante.
http://www.youtube.com/watch?v=uYAzDSGEIuY
Rad in draci acu, super amuzant. Imi aduc aminte de topicul lui Felix (((( Foarte fain.
da da f fain trebuia sa nu pui poza sa vezi cum sareau toti in sus c dac ce alceva n ai avut de mancare flamanzila si alte alea etc etc
tare :X:X
Vad ca nici nu i-a taiat capul, cred ca intai l-a sugrumat!
:-))
super,foarte TARE DAR NU ESTE INELAT ,UN PEDIGREU CEVA ,SAU DIN CE LINIE ESTE ,celor care li se face pofta s _a sio puna in anul acesta sa faca performante daca nu vor ajunge exact ca acesta ,sau mai mult opariti in supa):),vant in pene si numai bine la toata lumea……..
foarte tare,dar arata si bine
La-ti mancat cu fulgi cu tot ?
Frumos aranjament,felicitari celor ce l-au realizat.
Ce porumbel ma nene nu vezi ca arata a o cioara albinoasa!Pune-l pe “bucatar” sai mai ia lectii si anu’ asta sa presteze mai bine.
Cata imaginatie… foarte tare! :)
frumos :)
te felicit
Numai acum am vazut ca ai pus porumbelul cartofar aici:)
bahhh…aici vorbim despre cum crestem si ingrijim porumbeii ……voi vreti sa ii mancat…phh ce oameni