Return of the Peregrine

Categories Stiri

11 comentarii la “Return of the Peregrine”

 1. Super reportaj,la cati dintre noi nu ne plac personajele negative din filme vezi Darth Vader din Razboiul Stelelor sau Azog din Hobbitul….soimul si uliul il privim dintr-o perspectiva subiectiva asta deoarece noi suntem iubitori de porumbei,dar sunt niste pasari maestuoase.

 2. da, Petre, imaginea asta o voi in avea in fata ochilor de cate ori imi va lua cate un porumbel si nu imi va parea rau. mor mai multi porumbei din vina noastra, din vina transportatorilor, fire, batale, braconieri, etc..

 3. Cand i se ma nazare unuia sa ucida rapitoare ar trebui sa vada cate un astfel de film.

 4. Hai sa nu devenim lacrimogeni cand vedem un soim sau orice alta rapitoare care si creste puii…hai sa devenim lacrimogeni cand vedem un copil orfan, cand vedem copii parasiti de parinti sau pusi sa cerseasca,…atunci sa lacrimam si sa i ajutam care putem si care vrem. In rest acesta este doar un documentar reusit, …Ar fi multe de spus, dar ma opresc..
  As vrea sa l vad pe acel columbofil care ar ierta un soim sau uliu care i a papat un porumbel cu norma pe 2 ani la maraton, daca l ar avea in mana??

 5. Ioane,imi bag …la in norma lui! A facut o norma,a facut doua…gata! Ii ajunge! Las’ sa mai faca si altii… :)) :))

 6. Orice ar zice unii și alții eu nu-i mai suport ; sunt crescător de voiajori și gălățeni și deja din gălățeni mi-a luat jumătate și m-a lăsat cu pui mici în boxe , cu ouă pe care le-am aruncat . Dacă aș prinde unul n-ar mai rămâne nici fulgii din el .

 7. au frumusetea lor si atat.sunt incompatibili cu columbofilii precum soarecele si pisica,ciobanul si lupul…oamenii fac rau semenilor dar unui soim?eu cred ca cei care iubesc porumbeii si soimii in aceeasi masura de fapt nu stiu ce vor si cred eu, sunt iubitori de pasari nu columbofili

 8. Aha, deci columbofilul nu este iubitor de pasari. (ref. com. 10)
  Ma prinsesem eu de multa vreme de acest aspect.
  Felicitari pt. sinceritate! ;)Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *