Revista Columbofilia Romana – Numarul 3

O puteti citi aici.

Categories Stiri

18 comentarii la “Revista Columbofilia Romana – Numarul 3”

 1. Buna ziua,
  Nu cumva este continuarea la teapa unu si doi in care am platit prin banca ambele volume ( respectiv I si II) si nu au ajuns niciodata?

 2. De ce nu raspunde nimeni la intrebarea domnului Toma Mihai ?

 3. Este revista FCPR. Nu se plateste nimic si nu aveati ce sa primiti prin posta. E un format electronic.
  Daca si Olteanu cu 6 porumbeii in primii 10 din 42000, cu 10 cupe pe tara anul asta e subiect rasuflat, atunci nu stiu cine mai e crescator de top.
  Poate dvs dl marius si nu stim noi.

 4. Buna revista. Cu articolul despre vaduvie si cu cel despre marele crescator Tournier si v-ati atins scopul, pentru cei care sunt interesati de subiecte interesante. Si interviurile au fost bune, felicitari !! Ar trebui in fiecare numar cate ceva despre istoria columbofiliei belgiene, sunt interesante iar pentru incepatori foarte educative pentru a vedea cum a inceput columbofilia in lume, de unde provin astazi anumite linii de porumbei si in ce stadiu era columbofilia romaneasca la acele vremuri. Pentru cei interesati bineinteles, iar pentru cei care l-au vazut in revista numai pe Bilan si pe Olteanu, nu va mai obositi, asa sunt ei setati.

 5. Excelent, continut diversificat,trecut si prezent bine ales, spre stiinta celor mai noi si amintirea celor mai experimentati ! In acest context spun ca una din cele mai mari biblioteci columbofile pe care le-am vazut pana acum este biblioteca celui care a fost DOREL MUNTEAN, din localitatea Rausor-Fagaras. Colectii intregi, numarand sute si sute de reviste columbofile adunate in peste 30 de ani, din Franta, Belgia,Olanda, Germania,Romania, mii de pagini de literatura de specialitate de mare calitate, sunt pastrate si astazi de familia sa alaturi de care imi exprim toata admiratia si omagiul nostru.

 6. Imi pare rau sa vad ca lumea a trecut asa de usor peste remarca domnului Toma (poz.03), dar cred ca pana la urma asa suntem noi romanii, rabdatori, naivi si retarzi in reactii.
  Revista despre care vb. domnul Toma, o primeau pana nu demult toti cotizantii F.C.P.R.. Sanki GRATIS ! Asa ca o scoatere de ochi la taxele ridicate din federatie.
  Acum, ca sa se poata economisi adevarate averi si in acelasi timp incasa adevarate averi din publicitate link-uita, se editeaza asa zisa “revista online”.
  Ma intreb unde vor citi aceasta revista toti cei fara internet sau notiuni de calculator? STRUNGARII, de exemplu !!!
  Aceasta revista pentru multi, buna rea cum era ea, plina cu pozele si sfaturile conducatorilor ei, era un adevarat alin in zilele lungi de iarna si nu numai. Oamenii simpli se bucurau ca primeau si ei ceva de la cei carora le-au asigurat viitorul pana la a 7-a generatie ce va sa vie !!!
  Rusine si atat !!!
  Nici nu ma obosesc sa citesc revista, din principiu, nu citesc carti sau reviste online. Mi se pare ca ne tampim din ce in ce mai mult, Dumnezeu sa ma scape !!!
  Ingretosat astept critici si injuraturi !

  PS: FELICITARI LUI MIHAI DE LA pigeeons.ro pentru “teapa anului 2012” articol cu COJONES !!

 7. Cititi cu atentie articolul de la paginile 14-15. Autorul, Ghica Paul, un “eminent” columbofil care nu a reusit sa faca performante notabile nici macar atunci cand fura (refacerea benzilor in propriul garaj, scoaterea clemelor din tambur in functie de clasarile anterioare ale porumbeilor, etc) ,mai degraba incearca sa-l umileasca in acest interviu perfid pe Preda Gheorghe decat sa-l popularizeze. Rusine!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *