Sunt Corneliu, administratorul site-ului Columbofil.net si salut cu prietenie si respect toti membrii comunitatii porumbei.ro.

Dupa cum unii stiti, la Columbofil.net avem o vechime de doar cateva luni, dar activitatile noastre in slujba columbofililor sunt foarte apreciate.

O spun cei ce ne viziteaza zilnic… si nu sunt deloc putini. Conform statisticilor, aproximativ 1500 de vizitatori unici acceseaza zilnic Columbofil.net.

Progresul nostru evident nu ne face pe mine si pe colegii de echipa sa ne relaxam si sa muncim mai putin. Dimpotriva, ne responsabilizeaza in plus. Ne promitem si va promitem ca vom continua sa va informam si sa culegem si publicam si mai multe reportaje, materiale audio si video, etc.

Deoarece vizitez zilnic porumbei.ro si-l apreciez mult pe colegul Andrei Dejan, l-am rugat sa-mi permita sa va prezint azi o noua facilitate implementata de Columbofil.net: noul nostru Sistem de licitatii, performant, modern, dar foarte usor de folosit!

Inainte de a va invita sa vizionati pasii de urmat in prezentarile video de mai jos (pe care le-am facut special pentru dvs.), ingaduiti-mi sa mai mentionez ca echipa noastra promite sa respecte tot timpul standardul autoimpus cu privire la calitatea porumbeilor oferiti la licitatii sau vanzari: “doar cei mai buni dintre cei buni”!!

Impreuna cu colegii mei, va multumim mult pentru increderea acordata! Si daca hotarati cumva sa licitati pentru vreun porumbel, va urez mult succes!

Instructional de licitare porumbei pe Columbofil.net in 3 pasi simpli:

1.Inregistrare ca utilizator al Columbofil.net

2.Autorizare de la administrator pentru a licita

3.Configurarea si postarea unei oferte