Animal Planet a anuntat ca va incepe filmarile la un nou show de televiziune, “Taking on Tyson“, despre concursurile cu porumbei.

Personajul principal va fi Mike Tyson, “cel mai rau om din lume”, faimosul boxer de categorie grea, care este columbofil de 20 de ani. Putini stiu ca prima sa lupta a fost pentru a-si apara porumbeii in copilarie. Desi el crestea porumbei de agrement, se pare ca va debuta cu voiajorii si va incepe sa concureze cu cei mai buni crescatori din New York.

Producatorii emisiunii spun ca showul va descoperi fata mai putin stiuta a lui Mike Tyson si va arata lumii fascinanta si prea-putin stiuta lume a curselor cu porumbei. Filmarile se vor face in 2010 iar showul va fi difuzat incepand din 2011. Este prima data cand Animal Planet se va apleca cu adevarat asupra columbofililor si probabil isi va castiga o multime de fani.

Daca va iesi asa cum se anunta, showul asta va fi pentru noi BETON ARMAT… iar pentru promovarea columbofiliei va fi probabil cea mai mare miscare care s-a facut vreodata de cand exista acest sport. Tyson spune ca se bucura sa revina pe “acoperisurile cladirilor din New York”, acolo unde a inceput pentru el pasiunea pentru porumbei acum multi ani.

Daca dupa filmul ala cu hamsterii, copiii au navalit si au golit petshopurile de rozatoare, imi inchipui ce va face showul asta pentru columbofilie.